Ουγγαρέζος: Η νέα αντίδραση μετά τα καρφιά για τον Λιάγκα:«Αποκλείεται να με χαρακτήρισε κακό παιδί»
Media

Ουγγαρέζος: Η νέα αντίδραση μετά τα καρφιά για τον Λιάγκα:«Αποκλείεται να με χαρακτήρισε κακό παιδί»

Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε νέες δηλώσεις για τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό, ο οποίος ανέφερε ότι άνθρωποι που έχουν ευεργετηθεί δίπλα του τώρα γράφουν εναντίον του.

Στην εκπομπή, Mega Καλημέρα, η Αφροδίτη Γραμμέλη ανέφερε πως οι άνθρωποι που έχουν καθίσει δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα και γράφουν είναι η ίδια και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Αυτό μεταφέρθηκε στη ραδιοφωνική εκπομπή στο My Radio 104,6 και στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: «Και η Σάσα, και ο Τσουρός, και ο Λιανός, και η Φαίη έχει κάτσει δίπλα του, και ο Γεωργαντάς» και τόνισε:

liagkas2.png

«Εγώ δε θα πέσω σε καμία λούμπα γιατί δεν έχει αναφερθεί το όνομά μου. Δε θα μπω ξαφνικά σε μια διαδικασία να απαντήσω και να σηκώσω ένα γάντι που δεν ξέρω αν έχει πέσει στη δική μου κατεύθυνση. Αν με ρωτάτε, αποκλείεται ο Γιώργος Λιάγκας να με χαρακτήρισε “κακό παιδί”. Δε ξέρω σε ποιον αναφέρεται, αλλά εμένα δίνω πολύ λίγες πιθανότητες να με χαρακτήρισε “κακό παιδί”».

Δείτε την αντίδραση του Δημήτρη όταν τον ρώτησαν στη ραδιοφωνική εκπομπή για τον Λιάγκα. Το απόσπασμα προβλήθηκε στο Mega Καλημέρα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved