«Η Ελένη ξαφνικά προασπίστηκε τον Ουγγαρέζο λες και έχουμε ξεχάσει τι έχει συμβεί»
Media

«Η Ελένη ξαφνικά προασπίστηκε τον Ουγγαρέζο λες και έχουμε ξεχάσει τι έχει συμβεί»

Χαμός  στο Happy Day με τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα ο οποίος ανέφερε ότι άνθρωποι που έχουν ευεργετηθεί δίπλα του τώρα γράφουν εναντίον του και πολλοί θεώρησαν ότι είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.


Αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Εγώ μπορώ να καταλάβω ότι αισθάνεται αδικημένος, ότι ένας άνθρωπος με τον οποίο συνεργάστηκαν τέλεια τον χτυπάει. Αυτό δεν σημαίνει ότι ένας άνθρωπος που δούλεψε κοντά μας και είχαμε και καλή σχέση δεν μπορεί να έχει την άποψή του».

Η δε Τίνα Μεσσαροπούλου πρόσθεσε: «Ποιος είναι ο Λιάγκας που λέει ότι εγώ τον έφτιαξα κι εγώ τον έκανα; Επίσης, στην έκταση που πήρε το θέμα έβαλε το χεράκι της και η Ελένη, η οποία ξαφνικά προασπίστηκε τον Ουγγαρέζο λες και έχουμε ξεχάσει τι έχει συμβεί όταν τον είχε στην άκρη και δεν τον έπαιζε. Ξαφνικά βγήκε να επισημάνει το ταλέντο του και ότι θα πρέπει να μείνει εκτός και ότι αξίζει;».

ouggarezos-liagkas.jpg

Και ο Δημήτρης Παπανώτας τόνισε: «Ο Γιώργος τον έχει αυτόν τον σεβασμό για ανθρώπους που τον βοήθησαν. Εμένα μου φέρεται πάντα άψογα, ποτέ δεν με έχει κακολογήσει. Εγώ του βγάζω το καπέλο σε αυτό. Η Ελένη δίνει συμβουλές σε όσους ανθρώπους της τηλεόρασης είναι κοντά της και απορώ πώς δεν έχει κάποια διευθυντική θέση προγράμματος.

Και η Τίνα Μεσσαροπούλου συνέχισε: «Όταν όμως εσύ το ίδιο πρόσωπο πριν από έναν χρόνο το είχες βάλει στον πάγκο, γιατί ξύπνησες στραβά ή γιατί εκείνη την περίοδο δεν σου άρεσε ή δεν ξέρω κι εγώ γιατί σημασία έχει ποιος σου λέει κάτι».
Με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να υπογραμμίζει: «Όλοι στην τηλεοπτική πιάτσα μπορεί να κάνουμε ένα φάουλ, είτε συνειδητά, είτε ασυνείδητα. Στα δύσκολα, όταν βάλλεσαι από παντού, περιμένεις οι άνθρωποι με τους οποίους έχεις συνεργαστεί να μην είναι αυτοί που θα σε χτυπήσουν. Ο Γιώργος την πήρε την ευθύνη».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved