Σοκάρει η αποκάλυψη του Λιάγκα για τον Αγγελίδη: Ήμουν μαζί του εκείνο το βράδυ, δεν το έχω πει ποτέ
Media

Σοκάρει η αποκάλυψη του Λιάγκα για τον Αγγελίδη: Ήμουν μαζί του εκείνο το βράδυ, δεν το έχω πει ποτέ

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του το πρωί της Παρασκευής (22-09).

Με αφορμή την έφεση του κατηγορούμενου που εκδικάζεται σήμερα και ζητά μείωση της ποινής του, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στο βράδυ εκείνο του φρικτού τροχαίου που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαρύτατα ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης.

Μετά από χρόνια, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πρώτη φορά πως εκείνο το βράδυ ήταν μαζί.

liagkas-(4).jpg

«Ήμουν μαζί του εκείνο το βράδυ, δεν το έχω πει ποτέ. Ήμασταν μαζί σε ένα μαγαζί στη Γλυφάδα μια μεγάλη παρέα. Ήταν πορτιέρης στο συγκεκριμένο μαγαζί. Μετά είπαν πως θα πάνε σε άλλο μαγαζί, αλλά εγώ δούλευα το πρωί και δεν τους ακολούθησα. Ήμασταν μαζί, γελάγαμε, μιλάγαμε. Την άλλη μέρα το πρωί ξυπνάω και μαθαίνω την είδηση. Είναι θαύμα ότι ζει και όχι μόνο ότι ζει. Έδιναν πιθανότητες οι γιατροί να ζήσει και να είναι φυτό. Είναι απόλυτα λειτουργικός. Τον έχω δει, έχω μιλήσει. Είναι ο άνθρωπος εξαιρετικά καλά για όλο αυτό που του συνέβη»

Δες το απόσπασμα

Θυμίζουμε ότι ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης έδωσε μάχη για τη ζωή του στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου νοσηλεύτηκε με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Νοσηλεύθηκε 3,5 μήνες, εκ των οποίων οι 2,5 μήνες ήταν στη Μονάδα Εντατικής θεραπείας. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, υπήρχαν στιγμές που οι επιπλοκές ήταν πολλές και που κινδύνευσε η ζωή του. Όμως κατάφερνε κάθε φορά να αντιμετωπίζει το πρόβλημα με τη βοήθεια των γιατρών.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved