Ο Τσουρός στην πρεμιέρα του μίλησε για την «αντίπαλο» Ναταλία: «Θα περπατάμε παράλληλα»
Media

Ο Τσουρός στην πρεμιέρα του μίλησε για την «αντίπαλο» Ναταλία: «Θα περπατάμε παράλληλα»

Ακόμα δεν είδες τίποτα: Πρεμιέρα έκανε σήμερα, ακριβώς την ίδια ώρα με την άλλοτε συνεργάτιδά του Ναταλία Γερμανού, καθώς ανήκε στην ομάδα της στην εκπομπή που παρουσίαζε εκείνη, ο Κώστας Τσουρός.

Ο Κώστας Τσουρός λοιπόν, στα πρώτα κιόλας λόγια του στην πρώτη εκπομπή που παρουσιάζει εξολοκλήρου ο ίδιος, μίλησε για τη Ναταλία λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Θα ήθελα να πω καλή αρχή στην αγαπημένη μου Ναταλία Γερμανού, εγώ νιώθω ότι θα περπατάμε παράλληλα, καμία αντιπαλότητα μεταξύ μας».

Ο δημοσιογράφος ο οποίος κινείται ανάμεσα στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία που έχει δοκιμάσει εξίσου επιτυχημένα τις δυνατότητές του δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για την πρεμιέρα του και τόνισε στα πρώτα του λόγια με μουσική υπόκρουση το τραγούδι «Πρώτη φορά»:

«Αυτοί είμαστε που είδατε στο βίντεο. Καλαβαίνετε ότι είμαι πολύ χαρούμενος, συγκινημένος, έχω τρακ γιατί καταλαβαίνετε ότι δεν έχω συνηθίσει να λέω εγώ την πρώτη καλημέρα. Είχα πάντα μια κυρία που την έλεγε και εγώ ήμουν δίπλα της. Ήρθε η ώρα η δική μου».

Και συνέχισε λέγοντας: «Σε αυτή την εκπομπή δεν θα ακούτε σάλτσες. Θα απολαύσετε αυτό που έχουμε ετοιμάσει γιατί δουλεύουμε για εσάς».

Φυσικά ήρθε και η στιγμή για να παρουσιάσει τους ανθρώπους που έχει στο πλευρό του σε αυτή την τηλεοπτική του προσπάθεια με πρώτη και καλύτερη την Ευρυδίκη Βαλαβάνη που επέστρεψε τηλεοπτικά μέσα από τη συγκεκριμένη εκπομπή. Ακολούθησε ο Πάνος Κατσαρίδης για τον οποίο είπε ότι ήταν δημοσιογράφος πριν γίνει θεατρικός παραγωγός και τόνισε πως είναι κολλητός του φίλος.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved