Η γη της ελιάς: Η Mega-λη πρεμιέρα,η πρώτη επίσημη φωτό της Αριάδνης και οι συγκλονιστικές εξελίξεις
Media

Η γη της ελιάς: Η Mega-λη πρεμιέρα,η πρώτη επίσημη φωτό της Αριάδνης και οι συγκλονιστικές εξελίξεις

Η γη της ελιάς επιστρέφει και το φανατικό της κοινό ανυπομονεί για τη συγκλονιστική συνέχεια. Η σειρά του Ανδρέα Γεωργίου κάνει πρεμιέρα απόψε 24/9 στις 21.00 και ο τρίτος κύκλος αναμένεται καθηλωτικός.

Το πρώτο συγκλονιστικό επεισόδιο θα είναι απολαυστικό καθώς θα έχει δίωρη διάρκεια. Η καθημερινή σειρά του Mega θα μεταδίδεται από Κυριακή έως Παρασκευή και οι εξελίξεις θα είναι για μία ακόμη σεζόν καταιγιστικές.

Η γη της ελιάς - Τι θα δούμε στον τρίτο κύκλο;

Ζωές που κρέμονται από μία κλωστή. Μυστικά που αν έρθουν στο φως θα αναστατώσουν πολλούς. Παλιοί έρωτες που παλεύουν να κρατηθούν ζωντανοί και νέοι που προσπαθούν να ανθίσουν.

Οι ιστορίες των ηρώων της Μάνης έφτασαν σε κρίσιμη καμπή στο φινάλε της δεύτερης σεζόν. Στον τρίτο κύκλο η εξέλιξή τους αναμένεται ανατρεπτική.

elias-(4).jpg

Δείτε στο αποψινό διπλό επεισόδιο

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 21.00

Η δραματική κατάσταση ομηρίας στο σπίτι του Ισίδωρου βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι ζωές όλων κινδυνεύουν από τους αδίστακτους ληστές οι οποίοι είναι πλέον εγκλωβισμένοι. Ο Κουράκος, με ισχυρή αστυνομική δύναμη έξω από το σπίτι, προσπαθεί να διαπραγματευτεί για την απελευθέρωση των ομήρων. Στο μεταξύ, στη θάλασσα, ο Φίλιππος και ο Στάθης δίνουν αγώνα για να σώσουν την Βασιλική από τον πνιγμό, ενώ η Αρετή, η Άννα και ο Πότης παρακολουθούν πανικόβλητοι. Η Δήμητρα υποψιάζεται την αλήθεια που κρύβει ο Ορέστης και τρομάζει, με αποτέλεσμα να φύγει σαν κυνηγημένη από κοντά του, αφήνοντάς τον με ερωτηματικά αφού κι αυτός δεν κατανοεί την αντίδρασή της. Ο Κωνσταντίνος εντοπίζει μία λεπτομέρεια σε έναν ληστή και συνδέει την υπόθεση με τον Δημοσθένη.

To τρέιλερ του τρίτου κύκλου:

Οι νέες φωτογραφίες των ηθοποιών

Το Mega έδωσε στη δημοσιότητα πριν από λίγες ώρες τις νέες φωτογραφίες των αγαπημένων μας ηρώων. Σε αυτές για πρώτη φορά βλέπουμε και την ηθοποιό που θα παίξει τη χαμένη κόρη του Στάθη και της Ιουλίας, την Αριάδνη.

Δείτε τις εικόνες στην παρακάτω Gellery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved