Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η πρόταση για το Shopping Star, η σύγκριση με την Καγιά και η σημερινή πρεμιέρα
Media

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η πρόταση για το Shopping Star, η σύγκριση με την Καγιά και η σημερινή πρεμιέρα

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν καλεσμένη στο Breakfast@Star με αφορμή την πρεμιέρα της στο Shopping Star.

Αρχικά ανέφερε: «Είμαι αγχωμένη αλλά φαίνομαι πολύ cool πιστεύω. Περνάμε πολύ καλά και με την ομάδα αλλά και με τις παίκτριες».

Για τη σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά, η Ηλίανα Παπαγεωργίου ανέφερε: «Η σύγκριση δεν με αγχώνει, με αγχώνει όμως το να πάει καλά, να συνεχίσει να είναι ένα ωραίο project που το αγαπάει ο κόσμος και επειδή από πίσω δουλεύουν και 50 άτομα, δεν θέλω να έρθω εγώ και να φέρω την καταστροφή».

Και σε άλλο σημείο τόνισε: «Είναι ένα project που δεν το ήξερα, που έχει μεγάλη ιστορία, που για εμένα έχει υπάρξει μεγάλη σύγκριση με το πρόσωπο που το παρουσίαζε. Μετά από αρκετή συζήτηση, η ιδέα ωρίμασε μέσα μου, έκατσα είδα το πρόγραμμα, σκέφτηκα αν εγώ θα ταίριαζα σε αυτό, δοκίμασα να δω πώς θα είμαι. Επίσης σκέφτηκα κατά πόσο μπορεί να με επηρεάσει στη ζωή μου το να με συγκρίνουν με κάποιον άλλο».

Όταν ρωτήθηκε με ποιον θα δει σήμερα την πρεμιέρα του Shopping Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε: «Δεν σκέφτηκα ότι τις πρεμιέρες τις βλέπεις με παρέα. Εγώ έχω βάλει λογιστή πριν την πρεμιέρα. Θα τελειώσω με τα τιμολόγια και θα πάω σπίτι να το δω».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved