Ελένη Μενεγάκη: Αυτός είναι ο λόγος που «έκλεισε» τα social media το καλοκαίρι
Media

Ελένη Μενεγάκη: Αυτός είναι ο λόγος που «έκλεισε» τα social media το καλοκαίρι

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πρώτη φορά γιατί δεν έκανε ούτε μία ανάρτηση όλο το καλοκαίρι στο Instagram της με αφορμή την καλεσμένη της Αντιγόνη Κουλουκάκου, η οποία υποδύεται την Ιουλία στη Γη της Ελιάς και τόνισε ότι απείχε και εκείνη από τα social media.

Συγκεκριμένα η Αντιγόνη Κουλουκάκου ανέφερε: «Εγώ πιστεύω ότι ο κάθε άνθρωπος αναγεννιέται στα γενέθλιά του. Δηλαδή, ο απολογισμός μου και η αυτοκριτική μας γίνεται εκεί. Εγώ την κάνω τότε, τον Δεκαπενταύγουστο. Κλείνω και τα social, απομακρύνομαι, δεν δουλεύω ούτως ή άλλως. Οπότε κάνεις αυτή την ωραία αποτοξίνωση που φροντίζεις τον εαυτό σου».

elenimenegaki_347222094_194516869711918_3786747175507067788_n.jpg

Και τότε η Ελένη άδραξε την ευκαιρία και είπε: «Αυτό που λες κλείνω τα social media, θέλω να πω, το έχεις στο μυαλό σου ότι εγώ το καλοκαίρι μου θέλω να είμαι λίγο πιο χαλαρή και το κλείνω; Γιατί, τον τελευταίο καιρό έχω ακούσει διάφορους που παίρνουν μία θέση πάνω σε αυτό. Κι εγώ το έκανα, αλλά εγώ το έκανα… Τέλειωσε η εκπομπή και απλά δεν το σκέφτηκα. Λέω, τι ωραία που είμαι χωρίς να πρέπει κάτι, ούτως ή άλλως να ανεβάσω».

menegaki-2.jpg

Δείτε την αποκάλυψή της Ελένης Μενεγάκη παρακάτω που όντως όλο το καλοκαίρι απείχε από τα social media και μόνο κάποια like έκανε σε φωτογραφίες που δημοσίευσε η πεθερά της, Λιλίκα Μαντζίκα Παντζοπούλου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved