Αντιγόνη Κουλουκάκου: H Μενεγάκη έδωσε στεγνά την Ιουλία από τη Γη της Ελιάς - Σάστισε η ηθοποιός
Media

Αντιγόνη Κουλουκάκου: H Μενεγάκη έδωσε στεγνά την Ιουλία από τη Γη της Ελιάς - Σάστισε η ηθοποιός

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης το μεσημέρι της Δευτέρας και μίλησε για τις εξελίξεις στην σειρά, Η γη της ελιάς και τα έχασε όταν η Ελένη Μενεγάκη πήγε να αποκαλύψει την κουβέντα που είχαν πριν την εκπομπή. 

Η ηθοποιός μίλησε στην Ελένη για το πώς πέρασε το καλοκαίρι της: «Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι για εμένα. Πιστεύω ότι η αναγέννηση κάθε ανθρώπου συμβαίνει στα γενέθλιά του, δηλαδή ο απολογισμός μας και η αυτοκριτική γίνεται τότε. Έτσι έκανα κι εγώ στα γενέθλιά μου τον Δεκαπενταύγουστο. Την αποχή μου από τα social media την κάνω προγραμματισμένα, κάθε καλοκαίρι στις διακοπές μου».

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου στην συνέχεια αναφέρθηκε για την εξέλιξη του ρόλου της, «Ιουλίας Βρεττάκου», στη σειρά «Η γη της ελιάς».

eleni-antigoni.jpg

«Σκέφτομαι ότι η Ιουλία θα μπορούσε να είναι μία σειρά από μόνη της. Είναι ένα παιδί που έχει μεγαλώσει μέσα σε μία οικογένεια που δεν μιλάνε μεταξύ τους και δεν λένε αλήθειες. Θεωρώ ότι η Ιουλία είναι ένα τραγικό πρόσωπο που δεν μπορεί να έχει ένα καλό τέλος. Η επιτυχία της σειράς είναι ότι όλοι οι ήρωες θα μπορούσαν να είναι μία σειρά από μόνοι τους».

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Ελένη της είπε «Μου έλεγες πριν και δεν ξέρω αν θέλεις να το πούμε την πρώτη σου αντίδραση όταν σου πρωτοείπε πριν κάποιους μήνες ότι σκέφτεται την ιστορία να την εξελίξει…» με την Αντιγόνη να σαστίζει και να της λέει ότι δεν θα ήθελε να αναφέρει και αμέσως η παρουσιάστρια πέρασε σε άλλη ερώτηση.

kouloukakou2.jpg

Για την σχέση που υπάρχει στο σίριαλ μεταξύ Στάθη και Ιουλίας την χαρακτήρισε ως καρμική.

«Εκ πρώτης όψεως φαίνεται να μην έχουν σωστό timing, αλλά δεν είναι αυτό. Μπορεί να μην είναι το πεπρωμένο τους. Με την αποκάλυψη του μυστικού παιδιού της Ιουλίας έρχεται κάτι στην επιφάνεια που της δίνει ελπίδα και ότι υπάρχει φως».

67.jpg

Μάλιστα, η Αντιγόνη Κουλουκάκου αποκάλυψε ότι η κόρη της Ιουλίας ζει και μένει στην Θεσσαλονίκη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved