Βίκυ Καγιά: Ετοιμάζει την τηλεοπτική της επιστροφή!
Media

Βίκυ Καγιά: Ετοιμάζει την τηλεοπτική της επιστροφή!

Τον δρόμο της επιστροφής στον τηλεοπτικό αέρα παίρνει η Βίκυ Καγιά.

Τρεις μήνες μετά το «διαζύγιο» με το Star, η παρουσιάστρια σύμφωνα με τη Real έκλεισε τη συμφωνία που θα την επαναφέρει στη μικρή οθόνη μέσω ενός λαμπερού σόου. Ο λόγος για τα Mad Walk -The Fashion Music Project.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Βίκυ Καγιά έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του Mad TV και θα ανέβει ξανά στη σκηνή για να παρουσιάσει τη λαμπερή γιορτή που συνδυάζει τη μόδα με τη μουσική.

1675216622197-649427075-kaya-2.jpg

Η Βίκυ Καγιά επιστρέφει στα Mad Walk μετά από τρία χρόνια, καθώς τελευταία φορά τα είχε παρουσιάσει το 2020, όταν το μεγάλο μουσικό event συμπλήρωνε 10 χρόνια ζωής. Πέρυσι στην παρουσίαση των Mad Walk ήταν η Μαριέττα Χρουσαλά, το 2021 η Δούκισσα Νομικού, ενώ το 2019 στην ίδια σκηνή είχε ανέβει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Αξίζει να αναφερθεί πως το όνομά της έχει ακουστεί και για τηλεοπτική σειρά. Έρχεται μια καινούρια μίνι σειρά εποχής στη συνδρομητική πλατφόρμα του ΑΝΤ1, που έχει να κάνει με τα νεανικά χρόνια της Μαρίας Κάλλας, την εφηβική της ζωή και ο τίτλος θα είναι «Η Μαρία που έγινε Κάλλας», τη σκηνοθεσία θα επιμεληθεί η Όλγα Μαλέα.

Έχει ήδη γίνει η πρώτη προσέγγιση στη Βίκυ Καγιά, όχι για τον ρόλο της Μαρίας Κάλλας αλλά για έναν άλλο ρόλο έκπληξη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved