Πρεμιέρα για το Shopping Star: Η εντυπωσιακή Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το ανανεωμένο πλατό
Media

Πρεμιέρα για το Shopping Star: Η εντυπωσιακή Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το ανανεωμένο πλατό

Το Shopping Star επέστρεψε ανανεωμένο για 8η σεζόν με την εντυπωσιακή Ηλιάνα Παπαγεωργίου και σε ένα ανανεωμένο σκηνικό! 

Οικοδέσποινα στο πιο απολαυστικό παιχνίδι μόδας η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μία από τις ομορφότερες Ελληνίδες, που έχει κατακτήσει τον κόσμο της μόδας σε Ελλάδα και εξωτερικό και εντυπωσίασε στην πρεμιέρα με το μίνι, θεόστενο φόρεμά της.

Η Ηλιάνα θα δδώσει τις στιλιστικές της συμβουλές αλλά και θα μοιραστεί μαζί με τις υποψήφιες Shopping Stars τα πιο ψαγμένα fashion tips της σεζόν.

liana.jpg

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου υποδέχεται κάθε βδομάδα πέντε Shopping Star κορίτσια, που αγαπούν τη μόδα, λατρεύουν τα ψώνια, πιστεύουν στο γούστο τους και έρχονται με αγάπη και ασφάλεια στο δικό τους παιχνίδι για να λάμψουν και ταυτόχρονα να διεκδικήσουν την ευκαιρία να στεφθούν «Shopping Star» της εβδομάδας και να κερδίσουν 1.000 ευρώ!

1695646406582-589956713-iliana.jpg

Μια πασαρέλα όπου δεν έχουν σημασία η ηλικία και οι αναλογίες, αλλά η αγάπη για τη μόδα και το παιχνίδι! Η μόδα είναι το πάθος μας και όχι απλά το ομολογούμε… το κάνουμε πράξη.

Shopping Star: Ο απόλυτος ορισμός της εμπειρίας του shopping, η καθημερινή, απολαυστική βόλτα στα μαγαζιά, με τα πολύτιμα tips της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και τα απίθανα σχόλια του Βαγγέλη Χαρισόπουλου, είναι στο Star!

Ποια θα καταφέρει να εντυπωσιάσει με το προσωπικό της στυλ; Ποια θα κάνει την αυστηρότερη κριτική; Ποια θα είναι γενναιόδωρη στη βαθμολογία; Και ποια θα στεφθεί… Shopping Star; Η μάχη του στυλ συνεχίζεται για 8η χρονιά στο Star!

Δείτε την πρεμιέρα του shopping star με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved