H Παραλία: Νέα μυστικά έρχονται στο φως
Media

H Παραλία: Νέα μυστικά έρχονται στο φως

H Παραλία: Η απρόσμενη επίσκεψη του Καραχάλιου στο σπίτι του Αρχοντάκη προκαλεί ταραχή στη Νικολίνα και στον Δημητρό. 

Η Αντιγόνη αρχίζει να υποψιάζεται τα κρυμμένα μυστικά που μπορεί να έχουν η Νικολίνα και ο Δημητρός. Ο Δημητρός αισθάνεται ευτυχισμένος και πλημμυρίζει από χαρά με τη δημιουργία του νέου εργαστηρίου επισκευής ποδηλάτων.

H-PARALIA-EPEISODIO-17-3.jpg

Παράλληλα, νέα μυστικά έρχονται στο φως σχετικά με το δίκτυο διακίνησης που λυμαίνεται την περιοχή και τον τρόπο που συνδέεται με τον φόνο της Ρηνιώς. Ο Πιτ βασανίζεται από ενοχές για τη σχέση του με τη Βερόνικα, καθώς οι χίπηδες διοργανώνουν αποχαιρετιστήριο πάρτι προς τιμήν της.

H-PARALIA-EPEISODIO-17-5.jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Τελικά, οι παράνομες δραστηριότητες που εκτυλίσσονται στην παραλία φαίνεται πως πραγματοποιούνται εν γνώσει και με τη συμμετοχή ατόμων που ανήκουν σε ανώτερες θέσεις της τοπικής κοινότητας. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών τους στην Κρήτη, η Υπατία και ο Γιώργος, μάς «ταξιδεύουν» στα παιδικά χρόνια της Υπατίας στα Μάταλα. Οι αναμνήσεις καταφέρνουν να αναζωπυρώσουν τη σχέση του ζευγαριού. Ο Χάρι σώζει έναν χίπη από σοβαρό τραυματισμό, αποδεικνύοντας πόσο σημαντικές είναι οι γνώσεις του για την τοπική κοινότητα.

1695648813784-604720614-H-PARALIA-EPEISODIO-17-4.jpg

Παράλληλα, η Μαρία αντιμετωπίζει με σοβαρότητα τον Πιτ για τη νέα του σχέση, εκφράζοντας την άποψή της χωρίς δισταγμούς. Ο Γράντος αναλογίζεται την ευθύνη των βιολογικών του γονιών, οι οποίοι τον εγκατέλειψαν. Πού μπορεί άραγε να τον οδηγήσει αυτό το απρόβλεπτο συναισθηματικό ταξίδι;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved