«Λουκούμι είσαι» - Η μάγισσα έκανε πρεμιέρα και αυτός ο ηθοποιός προκάλεσε φρενίτιδα στο Twitter!
Media

«Λουκούμι είσαι» - Η μάγισσα έκανε πρεμιέρα και αυτός ο ηθοποιός προκάλεσε φρενίτιδα στο Twitter!

Η μάγισσα: Η νέα πολυσυζητημένη και πολλά υποσχόμενη σειρά του ΑΝΤ1 έκανε πρεμιέρα το βράδυ αυτής της Δευτέρας 25 Σεπτέμβρη, στις 21:00 και τα σχόλια διαδέχτηκαν το ένα το άλλο στο Twitter, αναδεικνύοντας το hashtag της σειράς, πάρα πολύ γρήγορα σε πρώτο trend. 

Ο ήρωας όμως για τον οποίο διαβάσαμε τα περισσότερα σχόλια στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ήταν ο Αντρέι Σιντόροφ, τον οποίο υποδύεται ο Αναστάσης Ροϊλός που το ευρύ κοινό είχε γνωρίσει και αγαπήσει μέσα από την συμμετοχή του στις Άγριες μέλισσες.

Ο Αντρέι Σιντόροφ είναι Ρώσος απόστρατος αξιωματικός του Τσαρικού στρατού, με μητέρα Ελληνίδα από την Οδησσό. Είναι σοβαρός, πολύ εσωστρεφής, πεισματάρης, τρομερά έξυπνος και ορθολογιστής.

magissa-(15).jpg

Ο Αναστάσης Ροϊλός στον ρόλο του Αντρέι.

Ο μυστηριώδης ερχομός του στη Μάνη θα δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά. Σύντομα, όμως, θα βρεθεί και ο ίδιος στη θέση να προσπαθήσει να ξεδιαλύνει ένα άλλο μυστήριο…

Τα σχόλια των τηλεθεατών

«Λουκούμι είσαι», έγραψαν, μεταξύ άλλων, οι τηλεθεάτριες που ενθουσιάστηκαν όταν τον είδαν (επιτέλους) ξανά στις οθόνες τους!

Μάλιστα το γεγονός ότι τον είδαν για πρώτη φορά με μούσι, το οποίο απέκτησε για τις ανάγκες του ρόλου, ενθουσίασε αρκετά καθώς δεν τον είχαμε συνηθίσει έτσι.

Πάρτε μια γεύση από τα σχόλια που γράφτηκαν στο Twitter, στην παρακάτω photo gallery:

Δείτε και τα πρώτα πλάνα από την πρεμιέρα της σειράς του ΑΝΤ1, Η μάγισσα:


Η υπόθεση

Οι Λασκαραίοι και οι Γερακάρηδες γιορτάζουν τη γέννηση του νεότερου μέλους τους, αλλά η χαρά τους δεν κρατάει πολύ, καθώς το μωρό εξαφανίζεται και εντοπίζεται νεκρό.

Ύποπτη είναι η νεαρή υπηρέτρια Θεοφανώ, η οποία βλέπει οράματα. Παράλληλα, ο Αντρέι, ένας ‘Έλληνας από την Οδησσό, φτάνει στη Μάνη με ένα μεγάλο μυστικό στις αποσκευές του.

Μάνη 1817... Η Θεοφανώ υπηρετεί με αφοσίωση την οικογένεια του καπετάνιου Μιχαήλ Λάσκαρη. Η οικογένεια ετοιμάζεται να γιορτάσει, στον πύργο της, το σαράντισμα του νεότερου μέλους της. Οι ετοιμασίες γίνονται με κάθε επισημότητα, ενώ στην τελετή παρευρίσκεται και η οικογένεια της νύφης. Ο πατέρας της, Σπήλιος Γερακάρης, συμφώνησε σ’ αυτόν τον γάμο σε μια προσπάθεια ένωσης των πατριών, παρά τις άλυτες διαφορές που ακόμα ταλανίζουν τις σχέσεις τους. Εν τω μεταξύ, ο Αντρέι Σιντόροφ, Έλληνας από την Οδησσό, ταξιδεύει με ένα τουρκικό πλοίο, κουβαλώντας ένα μεγάλο μυστικό.

1695668118213-892982915-magissa-(1).jpg

Όταν το καράβι το κουρσέψουν οι πειρατές του Σπήλιου, τα πάντα θα ανατραπούν στη ζωή του Αντρέι. Το ίδιο βράδυ, το μωρό εξαφανίζεται και η Θεοφανώ, καθοδηγούμενη από ένα όραμα, ψάχνει να το βρει. Η κοπέλα εντοπίζει το βρέφος νεκρό και η είδηση συγκλονίζειτουςπάντες. Η θεοφανώ συλλαμβάνεται και κρατείται φυλακισμένη, καθώς είναι η πρώτη ύποπτη. Η Μεταξία είναι βέβαιη πως εκείνη ευθύνεται για το κακό που τους βρήκε, αλλά ο Μάρκος τάσσεται υπέρ της θεοφανώς. Ωστόσο, όλοι πιστεύουν πως οι πραγματικοί ένοχοι για τον χαμό του μωρού είναι οι Μπραϊτάνοι.

4..jpg

Μια οικογένεια που μέχρι πρότινος βρισκόταν σε γδικιωμό μετουςΛασκαραίους. Η συμφωνία ανακωχής σπάει και η απάντηση των Λασκαραίων είναι πολύ σκληρή. Ο Αντρέι, για να γλιτώσει τη ζωή του, αποκαλύπτει στον θράσο καιτον Μόφορη, το όνομα του Μανιάτη που θέλει να επισκεφθεί, αλλά οι δύο πειρατές έχουν πάρειτην απόφασή τους, ένα όραμα, ψάχνει να το βρει.

magissa-(8).jpg

Μία βδομάδα μετά, ο πόλεμος ανάμεσα σε Λασκαραίους και Μπραϊτάνους φτάνει στο τέλος του και κάποιοι μετρούν τις πληγές τους. Ο Σπήλιος βλέπει τις φιλοδοξίες του να γκρεμίζονται και η σχέση του με τον Μιχαήλ κινδυνεύει με ρήξη. Τα πράγματα για τη Θεοφανώ παίρνουν μια αναπάντεχη τροπή, που δυσαρεστεί τη Μεταξία, η οποία πιστεύει ακράδαντα στην ενοχή της. Από την άλλη, η κοπέλα εξομολογείται στον Φρίξο τα οράματα που βλέπει και του ζητάει βοήθεια. Το παρελθόν της Θεοφανώς συνεχίζει να στοιχειώνει τη μοναχή Αγάθη. Με την προτροπή της Γερακίνας, ο Σπήλιος μπαίνει σ’ επικίνδυνα μονοπάτια, για να εξυπηρετήσει ακόμα μία φορά το προσωπικό του συμφέρον.

magissa-(17).jpg

Λίγο μετά, η συνάντηση της Θεοφανώς με μία μυστηριώδη γυναίκα μπορεί να αποβεί μοιραία για όλους. Παράλληλα, ο Μάρκος πείθει τη Θεοφανώ να τον οδηγήσει στη γυναίκα που ήταν με τον Πανάγο το βράδυ που χάθηκε το βρέφος, βάζοντας τη Θεοφανώ σε μεγάλους μπελάδες. Την ίδια στιγμή, ο Μιχαήλ αποφασίζει να δώσει περισσότερες ευθύνες στον Τζανή και τον βάζει δίπλα στον Μάρκο, ενώ ένα όραμα της Θεοφανώς προκαλεί καινούργιες αναταράξεις στον πύργο...

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

ΤΡΙΤΗ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Οι δυο πατριές συγκλονίζονται, μετά τον χαμό του βρέφους. Η Θεοφανώ κρατείται φυλακισμένη καθώς είναι η πρώτη ύποπτη. Η Μεταξία είναι βέβαιη πως εκείνη ευθύνεται για το κακό που τους βρήκε, αλλά ο Μάρκος τάσσεται υπέρ της Θεοφανώς.

Όλοι πιστεύουν πως οι πραγματικοί ένοχοι για τον χαμό του μωρού είναι οι Μπραϊτάνοι. Μια οικογένεια που μέχρι πρότινος βρίσκονταν σε γδικιωμό με τους Λασκαραίους. Η συμφωνία ανακωχής σπάει και η απάντηση των Λασκαραίων θα είναι πολύ σκληρή.

Ο Αντρέι, για να γλυτώσει τη ζωή του, αποκαλύπτει στον Θράσο και στον Μόφορη, το όνομα του Μανιάτη που θέλει να επισκεφθεί, αλλά οι δυο πειρατές έχουν πάρει την απόφασή τους.

ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Μια βδομάδα μετά, ο πόλεμος ανάμεσα σε Λασκαραίους και Μπραϊτάνους φτάνει στο τέλος του και κάποιοι μετρούν τις πληγές τους. Ο Σπήλιος βλέπει τις φιλοδοξίες του να γκρεμίζονται και η σχέση του με τον Μιχαήλ κινδυνεύει με ρήξη. Τα πράγματα για τη Θεοφανώ παίρνουν μια αναπάντεχη τροπή που δυσαρεστεί τη Μεταξία, η οποία πιστεύει ακράδαντα στην ενοχή της.

Ο Θράσος κι ο Μόφορης βρίσκονται στα ίχνη του Αντρέι, που η ζωή του κρέμεται από μια κλωστή.

Η Θεοφανώ εξομολογείται στον Φρίξο για τα οράματα Που βλέπει και του ζητά βοήθεια. Το παρελθόν της Θεοφανώς συνεχίζει να στοιχειώνει τη μοναχή Αγάθη.

Με την προτροπή της Γερακίνας, ο Σπήλιος θα μπει σ’ επικίνδυνα μονοπάτια, για να εξυπηρετήσει ακόμα μια φορά το προσωπικό του συμφέρον.

Η συνάντηση της Θεοφανώς με μια μυστηριώδη γυναίκα, μπορεί να αποβεί μοιραία για όλους.

ΠΕΜΠΤΗ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ο Μάρκος πείθει τη Θεοφανώ να τον οδηγήσει στη γυναίκα που ήταν με τον Πανάγο το βράδυ που χάθηκε το βρέφος, βάζοντας τη Θεοφανώ σε μεγάλους μπελάδες. Ο Μιχαήλ παλεύει με τις τύψεις του καθώς μοιράζει την καρδιά του ανάμεσα σε δυο γυναίκες.

Ο Σπήλιος δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα στη ρήξη του με τον Μιχαήλ. Ο Μιχαήλ αποφασίζει να δώσει περισσότερες ευθύνες στον Τζανή και τον βάζει δίπλα στον Μάρκο.

Ένα όραμα της Θεοφανώς θα προκαλέσει καινούριες αναταράξεις στον πύργο…

Πρωταγωνιστούν οι: Έλλη Τρίγγου, Κατερίνα Λέχου, Γιώργος Γάλλος, Τάσος Νούσιας, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Νίκος Ψαρράς, Αναστάσης Ροϊλός, Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, Στεφανί Καπετανίδη, Βασίλης Μηλιώνης, Άρης Νινίκας, Γιάννης Τσουμαράκης, Χριστίνα Χριστοδούλου, Καλλιόπη Χάσκα, Παρθενόπη Μπουζούρη, Γιώτα Αργυροπούλου, Νέστορας Κοψιδάς, Γιλμάζ Χουσμέν, Νίκος Ντάλας, Θεοδόσης Φυλακτός, Παναγιώτης Κατσώλης, Δήμητρα Κολλά, Γεωργία Κυριαζή, Μιχάλης Αφολαγιάν κ.ά.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved