Κοντιζάς: Βρήκε τις πιο (α)κατάλληλες λέξεις για να ευχηθεί στον Κουτσόπουλο για την πρεμιέρα του
Media

Κοντιζάς: Βρήκε τις πιο (α)κατάλληλες λέξεις για να ευχηθεί στον Κουτσόπουλο για την πρεμιέρα του

Είναι γνωστό ότι ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι πολύ καλοί φίλοι και ήταν φυσικό ο πρώτος να στείλει στον θείο Λεωνίδα τις καλύτερες ευχές του για την αποψινή (25/9) του πρεμιέρα

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος απόψε μας χάρισε μία νέα εκδοχή του εαυτού του, αποδεικνύοντας ότι είναι άψογος παρουσιαστής και ας μην έχει δίπλα του τους υπόλοιπους δύο τηλεοπτικούς (και όχι μόνο) φίλους του, τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Πάνο Ιωαννίδη με τους οποίους μοιράζεται την παρουσίαση στο MasterChef.

202106171735230.2807_KONTIZAS_KOYTSOPOYLOS_MIXALOPOYLOY_16062021.jpg

Λίγο πριν ξεκινήσει η προβολή της αποψινής πρεμιέρας της Φάρμας, ο Σωτήρης Κοντιζάς φρόντισε να του στείλει δημόσια τις ευχές του ώστε όλα να πάνε καλά στο νέο αυτό reality πρότζεκτ που ανέλαβε να παρουσιάσει με έναν ελαφρώς... παράδοξο τρόπο.

Παίρνοντας θάρρος προφανώς από μία προηγούμενη ανάρτηση του Κουτσόπουλου ο οποίος προκειμένου να ξορκίσει το κακό και να είναι όντως επιτυχημένη η πρεμιέρα του έγραψε το «σκ@@@, σκ@@@, σκ@@@» γιατί κάποιος του είπε ότι η ευχή μόνο έτσι πιάνει, ο Σωτήρης Κοντιζάς ανέβασε μία φωτογραφία με παιχνίδι playmobil που βρίσκονται σε φάρμα και έγραψε στα γαλλικά: «Σκ@@@ αγάπη μου», με την ελπίδα πως αυτή η ευχή θα πιάσει!

Φυσικά, η ανάρτηση αυτή του Κοντιζά προκάλεσε πλήθος σχολίων στην προσωπική σελίδα του Κοντιζά ο οποίος είναι γνωστός για το χιούμορ που διαθέτει, ειδικά όταν απευθύνεται στον επίσης χιουμορίστα Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Δείτε την ανάρτησή του παρακάτω:

kontizas.jpg
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved