Media

Κώστας Μακεδόνας: Το πραγματικό του όνομα και η επεισοδιακή πτήση

Gossip-tv Team

Ο Κώστας Μακεδόνας υποδέχθηκε τον Θανάση Πάτρα και το «MEGA Καλημέρα» στη γειτονιά του και μίλησε μεταξύ άλλων για την πορεία του στο τραγούδι και για τα πρώτα χρόνια του στην Αθήνα.

«Μεγάλωσα με την θάλασσα και την αγαπώ. Είχα συνηθίσει που μέσα σε ένα τέταρτο στη Θεσσαλονίκη να βρίσκομαι στη θάλασσα και στην Αθήνα, χάθηκα. Από τότε που μετακόμισα στη Βάρκιζα, μου αρέσει πάρα πολύ να περπατάω και να κάνω ποδήλατο. Πάντα ήθελα τα παιδιά μου να μεγαλώνουν σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Στη ζωή μου έχουν μπει 3 σημαντικά πράγματα: η οικογένεια μου, η καλλιτεχνική και η αεροπορική μου πορεία», είπε αρχικά ο Κώστας Μακεδόνας.

Για την απόφασή του να πάει στην αεροπορία αλλά και για την στάση του ως πατέρας, αποκάλυψε πως, «όταν είπα ότι θα πάω στην αεροπορία, η μητέρα μου είχε φρικάρει. Η μητέρα μου είχε πιάσει όλη την οικογένεια, για να μου αλλάξουν γνώμη και να μην πάω στην αεροπορία. Ήμουν πολύ χαϊδεμένο παιδί και κακομαθημένο ως μοναχοπαίδι. Δεν ήμουν ποτέ απόμακρος και αυστηρός μπαμπάς. Ο γιος μου θέλει να μπει στην αεροπορία. Δεν μπορώ να του πω «όχι». Φέτος δεν έχω μπει καθόλου στη θάλασσα γιατί έκανα 50 συναυλίες».

1678266696222-584635571-makedonas-(4).jpg

Ο Κώστας Μακεδόνας αναφέρθηκε στο καλλιτεχνικό του επώνυμο αλλά και στις συμβουλές που έχει δεχθεί από κορυφαίους καλλιτέχνες.

«Το κανονικό μου επώνυμο είναι Πάκκας. Ο Νίκος Παπάζογλου ήταν αυστηρός μαζί μου. Ποτέ δεν μου «φούσκωσε τα μυαλά» είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Ποια συμβουλή του έδωσε ο Γιώργος Νταλάρας στην αρχή της καριέρας του;

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως, «ένα βράδυ με πήρε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη τηλέφωνο και από εκεί ξεκίνησε μία συνεργασία 8 χρόνων».

Θα έκανε τηλεόραση;

«Θα έκανα και πάλι τηλεόραση άλλα μου αρέσει να ρισκάρω εκ του ασφαλούς. Θα ήθελα να κάνω μία μουσική εκπομπή στην τηλεόραση. Μου έχουν γίνει προτάσεις για εκπομπές σαν το «Στην υγειά μας», άλλα δεν προχώρησαν τα σχέδια», σημείωσε.

Για την ιστορία μία επεισοδιακής πτήσης και το τηλεφώνημα της Μαρινέλλας: «είχα πει πως αν δεν μου τραγουδήσει η Μαρινέλλα, εγώ δεν πάω δρομολόγιο», κατέληξε ο Κώστας Μακεδόνας.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved