«Σφάχτηκαν» στη Super Κατερίνα! Οι φωνές και η αποχώρηση του Μικρούτσικου σε έξαλλη κατάσταση
Media

«Σφάχτηκαν» στη Super Κατερίνα! Οι φωνές και η αποχώρηση του Μικρούτσικου σε έξαλλη κατάσταση

Super Κατερίνα: Πάρα πολύ μεγάλη ένταση στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, στον Alpha, το πρωί της Τρίτης 26/9.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Χρίσλα Γεωργακοπούλου είχαν έναν πολύ έντονο καβγά στον αέρα με αφορμή τα πολιτικά.

«Μιλάς για τον ΣΥΡΙΖΑ και κάτι παθαίνεις. Ηρέμησε λίγο. Λες σε εμένα να σιωπώ. Σου απαγορεύω να μου απαγορεύεις. Να πας πίσω στο '67 και παίξεις τον παράγοντα της δικτατορίας. Είσαι αγενέστατη», της είπε ο Μικρούτσικος και εκείνη έγινε έξαλλη απαντώντας του «Αγενέστατος είσαι εσύ...».

xrisla.jpg

«Σας παρακαλώ. Μιλάω εγώ τώρα. Πάμε να προχωρήσουμε λοιπόν», είπε αμήχανη η Κατερίνα Καινούργιου η οποία ήθελε να ηρεμήσει και τα πνεύματα όμως μετά την προβολή του βίντεο, ακούσαμε πάρα πολύ έντονες φωνές και ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε φύγει από το πλατό εν εξάλλω.

Katagrafh.jpg

«Ανδρέα μου για εμένα. Έλα μέσα για εμένα σε παρακαλώ. Έλα, Γρηγόρη πήγαινε λίγο να τον ηρεμήσεις. Μας ματιάσανε γιατί είμαστε τόσο αγαπημένοι σήμερα. Μας συγχωρείτε γι΄αυτό», είπε η Κατερίνα Καινούργιου η οποία δεν μπορούσε να πιστέψει όλο αυτό που είχε συμβεί.

antres.jpg

Μέχρι να δώσει πάσα για διαφημίσεις η παρουσιάστρια, εκείνος δεν είχε επιστρέψει στη θέση του, ενώ αμέσως μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, τον είδαμε πίσω, όμως, δεν έγινε καμία αναφορά στον καβγά.

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved