Φάρμα: «Κλέβει» τις εντυπώσεις ο κλαρινίστας Γιώργος Γιαννούλας! Η καταγωγή και ο χαμός στο twitter
Media

Φάρμα: «Κλέβει» τις εντυπώσεις ο κλαρινίστας Γιώργος Γιαννούλας! Η καταγωγή και ο χαμός στο twitter

Φάρμα: Ποιος είναι ο Γιώργος Γιαννούλας που έχει ήδη «κλέψει» τις εντυπώσεις;

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας (25-09) ο νέος κύκλος του ριάλιτι με παρουσιαστή τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Ο Γιώργος Γιαννούλας, είναι από την Καλαμπάκα και πρόκειται για τον παίκτη που κατέκτησε από τα πρώτα κιόλας λεπτά τις καρδιές των τηλεθεατών ενώ τον έχρισαν ήδη νικητή με πολλούς να σχολιάζουν «δώστε του το έπαθλο».

giannoulas-farma.jpg

Ο 30χρονος κλαρινίστας από την Καλαμπάκα ο οποίος συγχρόνως είναι και αγρότης αλλά και ιχθυοπώλης, όπως μας συστήθηκε, αποφάσισε να κάνει αυτό το ταξίδι στη Φάρμα και φαίνεται να έχει ήδη την τύχη με το μέρος του.

Ο Γιώργος ή Ζήκος, όπως είπε πως τον φωνάζουν οι φίλοι του, μιλούσε αρκετά γρήγορα και με την τοπική διάλεκτο της ιδιαίτερης πατρίδας του, γεγονός που έκανε τους τηλεθεατές να εστιάσουν στην ομιλία του, με τους περισσότερους να υποστηρίζουν ότι δεν καταλαβαίνουν τι λέει όποτε μιλάει.

Ο Γιώργος αποκάλεσε... κοντούλα λεμονιά τον Λεωνίδα Κουτσόπουλου, λόγω ύψους, και υποσχέθηκε ότι θα παίξει με το κλαρίνο του το συγκεκριμένο τραγούδι.

Γιώργος Γιαννούλας (30 ετών)

GIWRGOS-GIANNOYLAS.jpg

Ο Γιώργος γεννήθηκε και μεγάλωσε στους Άγιους Απόστολους Τρικάλων. Έχοντας δουλέψει τα τελευταία 17 χρόνια της ζωής του σε διάφορους κλάδους για να μπορέσει να αυτοσυντηρηθεί, ξεκινώντας από ελεύθερος επαγγελματίας καφέ, ο 30χρονος Γιώργος ασχολείται πλέον επαγγελματικά με τη μουσική και το κλαρίνο. Με τη χαρακτηριστική ντοπιολαλιά του, που δεν ξεχνιέται εύκολα, ο «Ζήκος» των Τρικάλων, όπως τον φωνάζουν οι φίλοι του, έρχεται στη «Φάρμα» για να αποδείξει ότι τα χέρια του πιάνουν, όχι μόνο στο κλαρίνο, αλλά και στις αγροτικές εργασίες.

Όπως σημειώνεται στο trikalain.gr ο Γιώργος Γιαννούλας είναι ένας άνθρωπος ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία

Δες βίντεο και φωτογραφίες

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved