Ο Θανάσης Πάτρας αποκαλύπτει πρώτη φορά «Έκανα 8 δοκιμαστικά για τηλεπαιχνίδι, αλλά δεν έτυχε…»
Media

Ο Θανάσης Πάτρας αποκαλύπτει πρώτη φορά «Έκανα 8 δοκιμαστικά για τηλεπαιχνίδι, αλλά δεν έτυχε…»

Ο Θανάσης Πάτρας μίλησε για τα χρόνια που ήταν εκτός τηλεόρασης, αποκάλυψε ότι έχει κάνει οκτώ φορές αποτυχημένα δοκιμαστικά για εκπομπή και μίλησε και για τη σχέση με την κόρη του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ελένη», ο Θανάσης Πάτρας είπε πως φέτος είναι η τρίτη χρονιά που βρίσκεται στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και δεν είχε το άγχος επανένταξης στην τηλεόραση και ήταν πάρα πολύ ήρεμος.

«Είχα αδειάσει τελείως το μυαλό μου. Έμεινα 3 σεζόν έξω αλλά πάντα έκανα συζητήσεις για να επιστρέψω στην τηλεόραση. Κάποια στιγμή μου ζητήθηκε να κάνω μια εκπομπή βραδινή, τύπου ‘’Στην υγειά μας’’ αλλά το φοβήθηκα».

Όπως αποκάλυψε έχει κάνει 8 φορές δοκιμαστικό για τηλεπαιχνίδι αλλά ακόμα δεν έχει τύχει να γίνει.

patras-3.jpg

«Ήταν πολύ ωραία η συνεργασία μου με την Σοφία Αλιμπέρτη και μου λείπει. Όταν συναντήθηκα τηλεοπτικά με την Σοφία μετά από 17 χρόνια ένιωσα ότι ήταν μια μεγάλη στιγμή. Δεν γνωρίζω γιατί έκοψαν την εκπομπή μας τότε με την Σοφία από τη στιγμή που πήγαινε καλά».

Όπως είπε χιουμοριστικά, θα έκανε το «Πάμε πακέτο» και θα έστελνε γράμμα στους τότε εργοδότες του ώστε να ρωτήσει τι έφταιξε και έκοψαν την εκπομπή.

«Τώρα με την κόρη μου είμαστε στη φάση που έχουμε μεγάλες αγάπες αλλά έχει κόντρα με την μητέρα της. Αυτό που με κάνει ευτυχισμένο είναι ότι η αγάπη της κόρης είναι μοναδική και κρυστάλλινη».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από την Ελένη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved