Η Μάγισσα: Η πρεμιέρα κέρδισε τις εντυπώσεις με 1.971.000 τηλεθεατές
Giorgos Makris Photography
Media

Η Μάγισσα: Η πρεμιέρα κέρδισε τις εντυπώσεις με 1.971.000 τηλεθεατές

Με διθυραμβικά σχόλια υποδέχτηκε το τηλεοπτικό κοινό την πρεμιέρα της «Μάγισσας» και της έδωσε την πρώτη θέση στη ζώνη προβολής της, στο δυναμικό κοινό 18-54.

Η δυνατή ιστορία, η κινηματογραφική αισθητική, το σημαντικό καστ και οι καταξιωμένοι συντελεστές-δημιουργοί άνοιξαν, για ακόμη μια φορά, έναν νέο, καινοτόμο δρόμο για τις εγχώριες τηλεοπτικές παραγωγές.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, τη «Μάγισσσα» παρακολούθησαν, έστω και για 1’ στο γενικό σύνολο, 1.971.000 τηλεθεατές.

H-MAGISSA.jpg


Στο δυναμικό κοινό 18-54, η σειρά του ΑΝΤ1 προηγήθηκε του ανταγωνισμού με 1,4 μονάδες διαφορά, καταγράφοντας 18,3%, ενώ το πιο πιστό κοινό της ήταν οι γυναίκες, οι οποίες της έδωσαν ποσοστό μέχρι και 24,1%.

H «Μάγισσα», όμως, έκανε αίσθηση και στα social media, όπου οι χρήστες αναφέρθηκαν στις εξαιρετικές ερμηνείες και στην υψηλών προδιαγραφών παραγωγή.
Το hashtag #Magissa ήταν πρώτο trend στο twitter (X), όχι μόνο κατά τη διάρκεια της προβολής της σειράς, αλλά και για πολλές ώρες μετά, συγκεντρώνοντας ενθουσιώδη σχόλια.

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved