Άφωνη η Ματίκα με τον Ιορδανίδη - Θα σε ξεμπροστιάσω, πες τι μου έκανες πριν σου κάνω πρόταση γάμου
Media

Άφωνη η Ματίκα με τον Ιορδανίδη - Θα σε ξεμπροστιάσω, πες τι μου έκανες πριν σου κάνω πρόταση γάμου

Η Θάλεια Ματίκα βρέθηκε στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε για τον σύζυγό της, Τάσο Ιορδανίδη, o οποίος της επεφύλασσε και μία έκπληξη, της έκανε διάφορες ερωτήσεις οι οποίες την έφεραν σε αμηχανία. 

«Είχαμε πάει σε μία εκπομπή μαζί και του έκαναν την πρόταση. Τον πήραν μετά από λίγο καιρό και του είπαν να πάει για δοκιμαστικό. Ήταν αμέσως μετά τις διακοπές και πήγε με αυτό το ύφος, πιστεύοντας πως δεν θα τον πάρουν, και τον πήραν» είπε αρχικά για την εκπομπή «Μπαμπάδες» που παρουσιάζει ο Τάσος.

Μίλησε και για τον φόβο της για το bullying που τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε έξαρση. Και θυμήθηκε εάν υπήρχε και όταν ήταν εκείνη μικρή.

matika-81.jpg

«Όταν ήμουν στο δημοτικό είχαμε τα παραβατικά αγόρια αλλά δεν υπήρχε ωμή βία. Γυμνάσιο και Λύκειο ήμουν στη Γερμανική Σχολή οπότε δεν είχαμε τόσα. Νομίζω μετά τον κορονοϊό έγιναν τα πράγματα χειρότερα. Υπάρχουν νεύρα στο δρόμο. Έχω άγχος για τα παιδιά. Τώρα αγχώνομαι για τα μαθήματα τους αλλά κυρίως να είναι καλοί άνθρωποι. Με συζήτηση το μαθαίνεις στο παιδί. Εγώ στην κόρη μου έχω αρχίσει από τώρα. Για παράδειγμα, εάν πει ‘’αυτό το κοριτσάκι είναι χοντρό’’, θα πρέπει να της εξηγήσω πως δεν πρέπει να μιλάει έτσι και γιατί».

Ο Τάσος Ιορδανίδης έκανε τέσσερις ερωτήσεις στη σύζυγό του Θάλεια Ματίκα. Πρώτα της είπε να αναφέρει πως έγινε η πρόταση γάμου και εκείνη, αποκάλυψε:

«Ο Τάσος διοργάνωσε ένα πάρτι έκπληξη. Φύγαμε από το θέατρο για να πάμε για φαγητό. Εγώ όταν πεινάω έχω νεύρα. Στο δρόμο μου είπε να πάμε σπίτι γιατί ήθελε να πάει τουαλέτα. Και τσακωθήκαμε. Πριν την πρόταση τσακωθήκαμε δύο φορές. Όταν πήγα πάνω και είδα όλους τους φίλους μας, είχα συγκινηθεί».

matika344.jpg

Απαντώντας στην ερώτηση για τον τοκετό, είπε πως του επιτέθηκε και του έλεγε πως αυτός φταίει: «Ήταν μέσα και στους δύο τοκετούς. Στον πρώτο είχε πέσει κάτω και είχε βάλει τα κλάματα. Στον δεύτερο πάλι τον έβριζα αλλά δεν τον ένοιαζε έπινε καφέ».

1695732463183-260715982-matika-iordanidis.jpg

Σε ερώτηση για το τι έχουν πάρει τα παιδιά τους από εκείνον, απάντησε τα εξής:

«Ο γιος μου έχει πάρει την υπομονή και την εμμονή του. Η κόρη μας έχει πάρει τη φωνή του και τραγουδάει ωραία».

Τέλος απαντώντας σε ερώτηση για το πότε αισθάνθηκε περήφανη για εκείνον είπε:

«Έχω αισθανθεί άπειρες φορές περήφανη για τον Τάσο. Είναι ένας υπέροχος χαρακτήρας».

Δείτε στιγμιότυπα με τα παιδιά τους από το ξεχωριστό καλοκαίρι που πέρασαν

Δείτε την Θάλεια Ματίκα στην Ελένη και τις υπέροχες ερωτήσεις του συζύγου της, που όπως θα δείτε έχουν μία όμορφη σχέση.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved