«Η Μάγισσα»: Οι δυο πατριές συγκλονίζονται, μετά τον χαμό του βρέφους
Media

«Η Μάγισσα»: Οι δυο πατριές συγκλονίζονται, μετά τον χαμό του βρέφους

«Η Μάγισσα», η πολυαναμενόμενη σειρά που φέρει την υπογραφή των Μελίνα Τσαμπάνη - Πέτρου Καλκόβαλη στο σενάριο και του Λευτέρη Χαρίτου στη σκηνοθεσία, έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου. Η συνέχεια καθηλώνει! 

ΤΡΙΤΗ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Οι δυο πατριές συγκλονίζονται, μετά τον χαμό του βρέφους. Η Θεοφανώ κρατείται φυλακισμένη καθώς είναι η πρώτη ύποπτη. Η Μεταξία είναι βέβαιη πως εκείνη ευθύνεται για το κακό που τους βρήκε, αλλά ο Μάρκος τάσσεται υπέρ της Θεοφανώς.

Όλοι πιστεύουν πως οι πραγματικοί ένοχοι για τον χαμό του μωρού είναι οι Μπραϊτάνοι. Μια οικογένεια που μέχρι πρότινος βρίσκονταν σε γδικιωμό με τους Λασκαραίους. Η συμφωνία ανακωχής σπάει και η απάντηση των Λασκαραίων θα είναι πολύ σκληρή.

Ο Αντρέι, για να γλυτώσει τη ζωή του, αποκαλύπτει στον Θράσο και στον Μόφορη, το όνομα του Μανιάτη που θέλει να επισκεφθεί, αλλά οι δυο πειρατές έχουν πάρει την απόφασή τους.

undefined

Η Μάγισσα

ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Μια βδομάδα μετά, ο πόλεμος ανάμεσα σε Λασκαραίους και Μπραϊτάνους φτάνει στο τέλος του και κάποιοι μετρούν τις πληγές τους. Ο Σπήλιος βλέπει τις φιλοδοξίες του να γκρεμίζονται και η σχέση του με τον Μιχαήλ κινδυνεύει με ρήξη. Τα πράγματα για τη Θεοφανώ παίρνουν μια αναπάντεχη τροπή που δυσαρεστεί τη Μεταξία, η οποία πιστεύει ακράδαντα στην ενοχή της.

Ο Θράσος κι ο Μόφορης βρίσκονται στα ίχνη του Αντρέι, που η ζωή του κρέμεται από μια κλωστή.

Η Θεοφανώ εξομολογείται στον Φρίξο για τα οράματα Που βλέπει και του ζητά βοήθεια. Το παρελθόν της Θεοφανώς συνεχίζει να στοιχειώνει τη μοναχή Αγάθη.

Με την προτροπή της Γερακίνας, ο Σπήλιος θα μπει σ’ επικίνδυνα μονοπάτια, για να εξυπηρετήσει ακόμα μια φορά το προσωπικό του συμφέρον.

Η συνάντηση της Θεοφανώς με μια μυστηριώδη γυναίκα, μπορεί να αποβεί μοιραία για όλους.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved