Σασμός: Λαμπροπούλου-Αμούτζας: «Δύο χρόνια ψάχνουμε τις απαντήσεις, αναζητούμε την αλήθεια»
Media

Σασμός: Λαμπροπούλου-Αμούτζας: «Δύο χρόνια ψάχνουμε τις απαντήσεις, αναζητούμε την αλήθεια»

Ο «Σασμός» στην πρεμιέρα του χθες (25/9) κέρδισε τις εντυπώσεις με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο.

Απόψε έρχεται ακόμη ένα επεισόδιο που θα μας καθηλώσει στον Alpha. Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Γιώργος Αμούτζας ήταν καλεσμένοι της Κατερίνας Καινούργιου και της «Super Κατερίνας», σήμερα Τρίτη 26 Οκτωβρίου.

«Βρισκόμαστε στο πρώτο σοκ κι όλες οι πληροφορίες είναι φρέσκες. Όλα γίνονται με υπερβολή. Δύο χρόνια ψάχνουμε τις απαντήσεις, αναζητούμε την αλήθεια και ξαφνικά, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με αυτή όλοι μας, ταυτόχρονα. Δεν νομίζω ότι, σε αυτές τις συνθήκες, είναι λογικές οι ήρεμες αντιδράσεις» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αμούτζας.

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου εξήγησε τον λόγο που η Βασιλική επέλεξε εκείνη τη στιγμή για να πει στον «Νικηφόρο» ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του πατέρα του.
«Η Βασιλική, τη στιγμή που έγινε ο πυροβολισμός, ξέρει ότι ο γιος της έχει πυροβολήσει τον πατέρα του, αλλά εκείνος δεν το ξέρει, ούτε ο Μαθιός το ξέρει. Σε μια απεγνωσμένη μάλλον επιθυμία και προσπάθειά της να συνειδητοποιήσουν την αλήθεια και να έρθουν πιο κοντά, θεωρεί ότι αυτό που -τόσο καιρό, λάθος, έχει κρύψει- αυτή είναι η κρίσιμη στιγμή, πάνω στην κορυφή του κύματος, να βγει η αλήθεια, που έτσι κι αλλιώς, δεν άντεχε να κρύβει». Ποιου το μέρος θα πάρει η Βασιλική; «Για να πάρει το μέρος κάποιου, πρέπει να βρίσκονται σε διχόνοια».

amoutzas-lampropoulou.jpg

Ο Γιώργος Αμούτζας, στην ερώτηση εάν η οικογένειά του θα προσπαθήσει να καλύψει την πράξη του, απάντησε: «Οι οικογένειες πάντα προσπαθούν να προστατεύσουν τα μέλη τους. Σίγουρα ο κάθε ρόλος θα υπερασπιστεί τη δική του ιστορία. Υπάρχει απόλυτη συνοχή στο σενάριο και δεν έχουμε οδηγηθεί εδώ τυχαία. Όλοι οι ρόλοι έχουν κάνει τη δική τους διαδρομή». Και πρόσθεσε: Ήταν δύσκολες, αλλά και όμορφες σκηνές, τις ευχαριστηθήκαμε. Για να φτάσουμε εδώ, έχει φοβερό ενδιαφέρον η προεργασία που έχει γίνει για να μπορέσουν οι σκηνές να έχουν νόημα και να μπορέσει και ο κάθε ηθοποιός ξεχωριστά να υπερασπιστεί το ρόλο του». Όσο για τον γάμο Μαθιού - Βασιλικής, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου υπογράμμισε: «Ο γάμος κινδύνευσε στο τέλος της προηγούμενης σεζόν. Τώρα φαίνεται ότι μέσα από αυτά τα κρίσιμα γεγονότα, η Βασιλική νιώθει ότι η αγάπη της για τον Μαθιό είναι πιο δυνατή από την τύψη και την προδοσία και την κατάκριση που έχει προς το κρίμα του».

Τέλος, αναφορικά με τη σχέση του με το Μανόλη, ο Γιώργος Αμούτζας σημείωσε: «Στην πραγματικότητα, το μεγαλύτερο μυστικό της ζωής του Νικηφόρου, το μυστικό που έψαχνε εδώ και 2 χρόνια, το γνώριζε ο κολλητός του και του το έκρυβε. Κι οι δύο έχουν τα δίκια τους, ο Νικηφόρος νιώθει προδομένος, ότι ο κολλητός του του έκρυβε το μεγαλύτερο μυστικό της ζωής του. Κι ο Μανόλης προσπαθούσε να τον προστατεύσει. Γιατί θα καταστρεφόταν η ζωή του Νικηφόρου. Δεν περνούσε εύκολα ο Μανόλης, αλλά κι ο Νικηφόρος βρίσκεται σε απόγνωση». Στη συζήτηση ετέθη και το θέμα των spoiler. «Πέρα από τα spoiler, το ζητούμενο είναι να μπορούμε να παίζουμε όμορφα με τους συμπαίκτες μας. Να βγάζουμε όμορφο αποτελέσματα ό,τι υλικό ό,τι κι εάν έχουμε να παίξουμε. Είτε είναι δραματική, είτε ερωτική, είτε είναι δραματική σκηνή, είτε σκηνή σύγκρουσης ή αγωνίας. Όταν με τον άλλο είσαι σε επικοινωνία το αποτέλεσμα θα βγει καλό» καταλήγει η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved