Fame Story: Όσα αποκαλύπτουν ο Νίκος Κοκλώνης και ο Αντώνης Ρέμος λίγο πριν την πρεμιέρα
Media

Fame Story: Όσα αποκαλύπτουν ο Νίκος Κοκλώνης και ο Αντώνης Ρέμος λίγο πριν την πρεμιέρα

Fame Story: Με all star κριτική επιτροπή και υπογραφή Νίκου Κοκλώνη επιστρέφει αυτό το Σάββατο στο Star η θρυλική ακαδημία.

Το Fame Story, η θρυλική ακαδημία μέσα από την οποία αναδείχθηκαν πολλοί καλλιτέχνες που κέρδισαν πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο στη μουσική βιομηχανία όσο και στη σόου μπιζ, από τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον Νίνο και την Καλομοίρα, μέχρι τον Γιώργο Λιανό, σε λίγες μέρες επιστρέφει δυναμικά στο Star.

Εδώ και καιρό ο Νίκος Κοκλώνης, παρουσιαστής και παραγωγός του Fame Story, ετοιμάζει πυρετωδώς το μεγάλο come back του σόου, έχοντας «κλείσει» μια all star κριτική επιτροπή, τον Αντώνη Ρέμο, την Ελένη Φουρέιρα, τον Light και τον Γιώργο Αρσενάκο.

Δεν είναι μόνο η dream team των κριτών, αλλά και οι σπουδαστές της ακαδημίας, που θα κάνουν αίσθηση για τις πολύ ξεχωριστές τους φωνές, αλλά και τις ενδιαφέρουσες προσωπικές τους ιστορίες. Όπως λέει ο Νίκος Κοκλώνης «Ο νικητής πρέπει να έχει αστέρι, γιατί όσα ταλέντα και να έχεις αν δεν έχει άστρο δεν πετυχαίνεις».

https://www.instagram.com/reel/CxlYsncorzQ/

«Με ενδιαφέρει να δω έναν καλλιτέχνη που να είναι αντάξιος και ισάξιος με έναν διεθνή καλλιτέχνη. Θέλω το παιδί που θα κερδίσει να μπορεί να σταθεί και σε διεθνείς σκηνές», δηλώνει ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος μετά από πολλά χρόνια θα βρεθεί ξανά σε ρόλο κριτή, επιλέγοντας ένα πολύ ξεχωριστό πρότζεκτ που έχει γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση και σε λίγες μέρες επιστρέφει δυναμικά μέσα από τη συχνότητα του Star, κάνοντας πρεμιέρα με live show αυτό το Σάββατο στις 21:00.

https://www.instagram.com/reel/CxoEziSLqj2/

Κριτές, καθηγητές και τηλεοπτικό κοινό, παίζουν όλοι ρόλο στο ποιος θα παραμείνει στην ακαδημία, με τους τηλεθεατές, όμως να έχουν τον τελευταίο λόγο στο ποιος θα συνεχίσει την πορεία του, καθώς με τη θετική τους ψήφο θα μπορούν να ανατρέψουν τα δεδομένα, ακόμα και τελευταία στιγμή!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved