Στο παρά πέντε: Οι ήρωες «ενηλικιώθηκαν» - Το απίθανο σκίτσο για τα 18 χρόνια ζωής τους
Media

Στο παρά πέντε: Οι ήρωες «ενηλικιώθηκαν» - Το απίθανο σκίτσο για τα 18 χρόνια ζωής τους

Προβλήθηκε για ακόμη μία φορά το καλοκαίρι με τεράστια επιτυχία μέσα από τη συχνότητα του Mega και όσες φορές και να τη δούμε δεν τη χορταίνουμε με τίποτα. Ο λόγος για τη Νο1 κωμωδία της ελληνικής τηλεόρασης «Στο παρά πέντε» που επιλέγουν οι τηλεθεατές όσες φορές και να προβληθεί.

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς φαινόμενο προβλήθηκε το 2005, όταν οι πέντε ήρωες βρέθηκαν σε ένα ασανσέρ και έκτοτε η ζωή τους άλλαξε για πάντα.

smaragda-karydi-ntalia.jpg

Στο παρά πέντε

Στο παρά πέντε - Οι ήρωες «ενηλικιώθηκαν»
Ο Αργύρης Αγγέλου έκανε μία υπέροχη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram καθώς μοιράστηκε ένα σκίτσο των αγαπημένων μας ηρώων. Οι ήρωες έγιναν 18 και φυσικά ο τηλεοπτικός Φώτης έσπευσε να μοιραστεί τη χαρά του.

Στο σκίτσο που θα δείτε παρακάτω οι ήρωες εμφανίζονται ως άγγελοι. «Α! Ενηλικιωθήκαμε. Γίναμε 18. Σας ευχαριστώ που μου το θυμίσατε», έγραψε ο ηθοποιός.

Δείτε το σκίτσο στην παρακάτω Gallery:

Η υπόθεση της σειράς

Η σειρά ξεκινά με την πρώτη γνωριμία των πέντε ηρώων της ιστορίας δείχνοντας την καθημερινότητά τους: τη Ντάλια, μία πλούσια που μισεί τον πλούτο, της οποίας όμως ο πατέρας πέθανε αφήνοντάς της όλα τα χρήματα και τις επιχειρήσεις, αφού ήταν μοναχοπαίδι, τον Σπύρο, φοιτητή της λογιστικής που ζει με τη γιαγιά του, τη Σοφία, αφού οι γονείς του σκοτώθηκαν, ενώ κάθε μέρα στο σπίτι είναι και η Θεοπούλα, η καλύτερη φίλη της γιαγιάς του, την Αγγέλα, άνεργη, αφού σε όποια δουλειά πηγαίνει την απολύουν και αποφασίζει να ασχοληθεί με το ερασιτεχνικό θέατρο, χωρίς να έχει ταλέντο, το Φώτη, ένα αρκετά έξυπνο άτομο που εργάζεται στο κανάλι του πατέρα του, του Θωμά, μαζί με τη Φρίντα, τη ξαδέρφη του και τη Ζουμπουλία, μία χωριάτισσα που έρχεται να μείνει με τη συμπεθέρα της, τη Μαριλένα, για να παρευρεθεί στη δεξίωση που θα κάνει ενόψει του γάμου των παιδιών τους, όμως μένει για πάντα μαζί της για να κρατήσει το παιδί, αφού η κόρη της με τον γιο της Μαριλένας πηγαίνουν στην Αμερική για να δουλέψουν. Παράλληλα, ένας από τους πέντε δολοφόνους ενός εγκλήματος που είχε γίνει στη Θεσσαλονίκη πριν από πολλά χρόνια θέλει να σκοτώσει τον υπουργό Ευάγγελο Σταυριανίδη, ο οποίος έχει πολλά στοιχεία για εκείνο το έγκλημα.

Οι πέντε ήρωες και ο υπουργός βρίσκονται μαζί σε ένα ξενοδοχείο, ο καθένας για τον δικό του λόγο. Ο Σπύρος για να επισκεφτεί τον θείο του από τον Καναδά, η Αγγέλα, πηγαίνει σε λάθος ξενοδοχείο, ενώ θέλει να πάει σε ένα άλλο για ένα κάστινγκ, η Ζουμπουλία για να παρευρεθεί στη δεξίωση της συμπεθέρας της, η Ντάλια για να συναντήσει κάποιον μεγαλοεπιχειρηματία και ο Φώτης για να πάρει πλάνα από τη δεξίωση, ενώ ο υπουργός είναι καλεσμένος στη δεξίωση. Ξέροντας για τη δεξίωση όπου θα παρευρεθεί ο υπουργός, ο κακός, μαζί με τον βοηθό του Νίκο Καλαθά, αναθέτουν στον σερβιτόρο του μπαρ του ξενοδοχείου να βάλει δηλητήριο στο ποτό του. Τα έξι αυτά άτομα θα βρεθούν “τη λάθος ώρα, στο λάθος μέρος”, συγκεκριμένα σε ένα ασανσέρ το οποίο παθαίνει βλάβη και σταματά. Κι ενώ οι κακοί περιμένουν να φύγει από το ξενοδοχείο, να πάει σπίτι του και να πεθάνει εκεί, ο υπουργός αρχίζει να μην αισθάνεται καλά μέσα στο ασανσέρ και αποκαλύπτει στους άλλους πέντε ότι έχει δηλητηριαστεί.

Οι πέντε αρχίζουν να ανακαλύπτουν το έγκλημα που έγινε στη Θεσσαλονίκη. Περνούν μαζί πολλές στιγμές καλές και κακές και έρχονται αντιμέτωποι με πολλά προβλήματα που καταφέρνουν πάντα να ξεπερνούν με δράμα αλλά και με γέλιο. Οι κοντινοί άνθρωποι των πέντε μπλέκονται συχνά στην υπόθεση, κυρίως η Σοφία με τη Θεοπούλα, κάποιες φορές βοηθώντας τους, ενώ κάποιες φορές δυσκολεύοντάς τους. Κάποια στιγμή εμφανίζεται η Αμαλία Αντωνοπούλου, ένα μυστηριώδες άτομο που βοηθά πάντα τη πεντάδα, ενώ χαρακτηριστική είναι η προφορά της στο “νι” και το “λι”. Επίσης, ανακαλύπτουν ότι στο ασανσέρ δεν ήταν η πρώτη φορά που είχαν συναντηθεί, καθώς παλιότερα, σε ένα αεροπορικό δυστύχημα είχαν χάσει τη ζωή τους συγγενείς και κοντινά άτομα της πεντάδας και είχαν βρεθεί μαζί, χωρίς να γνωριστούν, στο αεροδρόμιο. Στο αεροπορικό δυστύχημα είχαν χάσει τη ζωή τους οι γονείς του Σπύρου, η μητέρα και η αδελφή του Φώτη, ο πατέρας της Αγγέλας, ο σύζυγος της Ζουμπουλίας και ο σοφέρ της Ντάλιας, ο οποίος ήταν και ο έρωτας της ζωής της. Και τότε είναι η μία από τις δύο φορές που η πεντάδα χωρίζεται, πιστεύοντας ότι η συνάντηση ήταν σημαδιακή. Όμως, ενώνονται ξανά και συνεχίζουν τις έρευνές τους και πάλι με δυσκολίες, καλές και κακές στιγμές. Σιγά-σιγά αρχίζουν να ανακαλύπτουν τους πέντε δολοφόνους με πολλές σημαντικές και δύσκολες αποστολές.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved