«Ντάνο, μας τσάκισες» - Σόκαρε ο Αγγελόπουλος στην πιο συγκλονιστική σκηνή στη Γη της ελιάς
Media

«Ντάνο, μας τσάκισες» - Σόκαρε ο Αγγελόπουλος στην πιο συγκλονιστική σκηνή στη Γη της ελιάς

Να συγκλονίζει το τηλεοπτικό κοινό κατάφερε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο αποψινό επεισόδιο της σειράς Η γη της ελιάς.

Η αποκάλυψη για τον Κίμωνα τσάκισε την Ασπασία και το twitter υποκλίθηκε στην ερμηνεία του.

Συγκεκριμένα ο ίδιος πήγε στο σπίτι της Ασπασίας και του Δημοσθένη και τους είπε όλη την αλήθεια για την καρδιά που έχει και που ανήκει στον Κίμωνα.

Η Ασπασία που δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον θάνατο του γιου της, στο άκουσμα της είδησης ξέσπασε σε κλάματα ανατριχιάζοντας τους τηλεθεατές.

Γιώργος Αγγελόπουλος - Δείτε τις εικόνες στην παρακάτω Gallery:

Η σφιχτή αγκαλιά που του έδωσε και τα δάκρυα που έριξαν και οι δύο έκανε το Twitter να κλάψει και να υποκλιθεί για μία ακόμη φορά.

Γιώργος Αγγελόπουλος - Δείτε στο βίντεο τη συγκλονιστική σκηνή!

Τα καλύτερα σχόλια στο twitter για τον Γιώργο Αγγελόπουλο:

Επεισόδιο 5 (Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου)

Ο Λυκούργος μεταφέρει στον Κουράκο την πληροφορία του Κωνσταντίνου σχετικά με τον εισβολέα. Ο Κουράκος κάνει μια κουβέντα στη Δήμητρα σχετικά με τον Ορέστη και καταλαβαίνει πως εκείνη είναι σοκαρισμένη από όσα έχει μάθει και δεν είναι πρόθυμη να προχωρήσει σε ερωτική σχέση μαζί του. Η Αρετή, όσο έχει το χέρι της σε γύψο, εξακολουθεί να βασανίζει τη Βασιλική με παράλογες απαιτήσεις, γεγονός που εξοργίζει τον Στάθη, ο οποίος δεν διστάζει να της μιλήσει έξω από τα δόντια. Ο Σωτήρης βάζει φωτιά στο θερμοκήπιο των Στεφαναίων και η Χάιδω λυγίζει, γνωρίζοντας πλέον πως η οικογένειά της έχει έναν επικίνδυνο εχθρό. Η Ασπασία ομολογεί στον Δημοσθένη ότι η Ειρήνη δεν είναι δικό του παιδί.

ELIA

Επεισόδιο 6 (Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου)

Ο Δημοσθένης παθαίνει καρδιακό επεισόδιο και η Ασπασία τον μεταφέρει επειγόντως στο νοσοκομείο. Η Ισμήνη, ο Κωνσταντίνος και ο Λυκούργος ξέρουν πλέον ποιο ήταν το δολοφονικό σχέδιο του Σάββα και αποφασίζουν να τον κυνηγήσουν δικαστικά για την άρση της πατρότητας της μικρής Αιμιλίας, η οποία πλέον θα έχει το επίθετο του Κωνσταντίνου. Η Μαρία έχει μετατρέψει το σπίτι της σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη. Ο Ισίδωρος φεύγει με την Αμαλία για την Κηφισιά, χωρίς να πει σε κανέναν ότι την παίρνει μαζί του, όμως όλοι το γνωρίζουν. Ο Στάθης εξομολογείται στον Λυκούργο την ύπαρξη της κόρης του. Ο Λυκούργος δέχεται ένα απειλητικό τηλεφώνημα που του ξυπνά κακές μνήμες από το παρελθόν.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved