Η Φάρμα: Η ομάδα που κέρδισε στον αγώνα ασυλίας, η επιστροφή του Βάϊου στους Μπλε & ο 1ος Μονομάχος!
Media

Η Φάρμα: Η ομάδα που κέρδισε στον αγώνα ασυλίας, η επιστροφή του Βάϊου στους Μπλε & ο 1ος Μονομάχος!

Η Φάρμα: Η ένταση, η αγωνία αλλά και η αδρεναλίνη χτύπησαν κόκκινο απόψε (26/9) στον πρώτο αγώνα ασυλίας της φετινής σεζόν για τους τηλεοπτικούς αγρότες. 

Στη δοκιμασία που πήρε την ονομασία «κάρο», οι παίκτες διαπίστωσαν ότι οι ισορροπίες αλλάζουν και πάλι! Η δοκιμασία απαιτούσε δύναμη, ταχύτητα, δεξιότητα και συντονισμό.

Όπως αποδείχτηκε, οι Πράσινοι κατάφεραν να συνεργαστούν και ήταν η ομάδα που κατάφερε να πάρει τη νίκη σε αντίθεση με τους Μπλε που ενώ προηγούνταν αρχικά και έδειχναν να τα πηγαίνουν καλά, τελικά έχασαν στον αγώνα.

Οι Μπλε πάντως ήταν κερδισμένοι ως προς το γεγονός ότι κατάφεραν να πάρουν πίσω τον Βάιο, ο οποίος για λίγο βρέθηκε στην πράσινη ομάδα αφού έπρεπε οι δύο ομάδες να έχουν ισάριθμους παίκτες. Δείτε όσα είπε ο Βάιος για την επιστροφή του στους Γαλάζιους.

Για την χαμένη ομάδα όμως ακολούθησε Συμβούλιο παρέα με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Τι έφταιξε, ποια ευθύνη αναλογούσε στον καθένα και πόσο αποτελεσματικά συνεργάστηκαν, ήταν μερικά από τα ερωτήματα που συζήτησαν μεταξύ τους οι Μπλε.

Ο αρχηγός της ηττημένης ομάδας, ο Σπύρος Κοσμάς, έπρεπε να πάρει μία δύσκολη απόφαση και να υποδείξει τον 1ο Μονομάχο, ο οποίος στο τέλος της εβδομάδας θα παλέψει για την παραμονή του στη «Φάρμα».

Τελικά η Μαρία Περπινιά ήταν η πρώτη μονομάχος που υπέδειξε ο αρχηγός:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved