Η παραλία: «Ο Νινιός πρέπει να διδάσκεται!» - Υπόκλιση στον ηθοποιό σε ένα ακόμη επεισόδιο
Media

Η παραλία: «Ο Νινιός πρέπει να διδάσκεται!» - Υπόκλιση στον ηθοποιό σε ένα ακόμη επεισόδιο

Διθυραμβικά σχόλια συνεχίζει να δέχεται ο Γιώργος Νινιός στη νέα σειρά της ΕΡΤ Η παραλία που έχει κάνει τη διαφορά ήδη από την πρεμιέρα.

Οι δυνατές σκηνές και ακόμη πιο δυνατές ερμηνείες είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της αριστουργηματικής παραγωγής. Ο Γιώργος Νινιός πρωταγωνίστησε για ένα ακόμη βράδυ και στο twitter καθώς η ερμηνεία του ως Δημητρός κατάφερε να σπάσει το γυαλί ξανά και να συγκλονίσει.

Αρκετοί χρήστες μάλιστα τόνισαν πώς πρέπει να του δοθεί Όσκαρ για τον τρόπο που χειρίζεται έναν τόσο ιδιαίτερο ρόλο.

23.jpg

Γιώργος Νινιός

Στο αποψινό (26/9) επεισόδιο, ο Καραχάλιος αποφάσισε να επισκεφθεί το σπίτι των Αρχοντάκηδων προκειμένου να μάθει λεπτομέρειες για τον Γράντο.

Η υποψία του ότι αυτός είναι που σκότωσε τη Ρηνιώ, τον έχει κάνει να ψάχνει σπιθαμή προς σπιθαμή κάθε πληροφορία.

Μόνο που ο Δημητρός βλέποντάς τον φοβήθηκε φωνάζοντας «Δεν το έκανα εγώ», με τους πάντες να κοκαλώνουν.

Δείτε τα καλύτερα σχόλια για τον Γιώργο Νινιό:

Η παραλία – Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023, ώρα 22:45
Επεισόδιο 18: Σε μια ειλικρινή συνομιλία της Μαρίας με την Υπατία, η Μαρία τής αποκαλύπτει μυστικά από το παρελθόν τους με τη Ρηνιώ. Ο Διονύσης αντιμετωπίζει τον Γράντο σχετικά με τις υποψίες του Καραχάλιου για τον φόνο. Ταυτόχρονα, όμως, η συμπεριφορά του Δημητρού και της Νικολίνας προβληματίζει τον Καραχάλιο για τα μυστικά της οικογένειας Αρχοντάκη, ώσπου η Νικολίνα τον προσκαλεί στο εργαστήριό της και του εξομολογείται τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε στην ανατροφή των παιδιών της.

Στην προσπάθειά του να αποσυρθεί από τις παράνομες δραστηριότητες, ο Σήφης βρίσκει εμπόδιο τον Λοΐζο και την εξουσία που του ασκεί. Έπειτα από την εξομολόγηση του Στιβ στον Χάρι, σχετικά με τις παράνομες δραστηριότητες στο κοινόβιο των χίπηδων, ο Χάρι προσπαθεί να βρει μια λύση για να αποφύγει μπλεξίματα με την αστυνομία. Μια απρόσμενη επίσκεψη αλλάζει τα σχέδια των χίπηδων σχετικά με το μέλλον τους στα Μάταλα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved