Σοφία Παθέκα: «Απίστευτο πόνος, έσφιγγα τα χέρια μου στο σεντόνι και έκλαιγα»
Media

Σοφία Παθέκα: «Απίστευτο πόνος, έσφιγγα τα χέρια μου στο σεντόνι και έκλαιγα»

H Σοφία Παθέκα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Happy Day για το σοβαρό ατύχημα που είχε μέσα στο σπίτι της, όταν έπεσε από τις σκάλες και περιέγραψε την περίοδο της αποθεραπείας.

 

Αρχικά ανέφερε: «Περνάω πολύ χρόνο στο γυμναστήριό μου, ειδικά μετά το ατύχημα που είχα και χρειάζομαι εξειδικευμένες ασκήσεις. Ήταν μία πάρα πολύ άσχημη περίοδος, ήταν πάρα πολύ ξαφνικό, δεν μπόρεσα να συνειδητοποιήσω τι και πώς έγινε, πότε μπήκα στο χειρουργείο και μετά στο καροτσάκι».

Και πρόσθεσε η personal trainer: «Μου πήρε τουλάχιστον έναν χρόνο, ώστε να πω ότι είμαι ξανά ανεξάρτητη, να περπατήσω μόνη μου. Αφήνει όμως κατάλοιπα αυτός ο τραυματισμός. Φοβάμαι μη γλιστρήσω, προσέχω που πατάω, έχω ανασφάλεια με τα παπούτσια».

patheka-(1).jpg

Και σε άλλο σημείο της συνέντευξης είπε η Σοφία Παθέκα: «Έπρεπε να κάνω τις ασκήσεις του φυσικοθεραπευτή με απίστευτο πόνο. Έσφιγγα τα χέρια μου στο σεντόνι του κρεβατιού και έκλαιγα. Απελπισία».

patheka-(2).jpg

Και κατέληξε λέγοντας: «Ήταν τεράστια δοκιμασία. Το λάθος όμως είναι δικό μου. Εκείνη την περίοδο γκρίνιαζα συνέχεια για το πόσο κουρασμένη ήμουν».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved