Media

Χαλκιάς για Παγιδευμένους: «Δεν ήταν καλή η οικονομική πρόταση, αλλά δεν με ενδιαφέρει»

Gossip-tv Team

Ο Τάσος Χαλκιάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Πάμε Δανάη για την καριέρα του, την Επίδαυρο και τους Παγιδευμένους.

Αρχικά ανέφερε: «Είμαι ο πρώτος στο ελληνικό θέατρο που έκανα τους Άθλιους. Τώρα, η παράσταση επιστρέφει απευθυνόμενη σε παιδιά. Δεν μπορεί να σταθεί κανείς πιο πάνω από τον Αισχύλο. Το ίδιο και ο Σοφοκλής. Δεν μπορεί ένας εκκολαπτόμενος καλλιτέχνης να σταθεί πάνω από αυτούς. Ας πάει στη μικρή Επίδαυρο το πείραμα του καθενός και να δοκιμαστεί εκεί.»

Και πρόσθεσε: «Δεν καταστρέφεται το μνημείο όταν γεμίζει με σκουπίδια που χρησιμοποιεί κάποιος ως σκηνικό της παράστασης; Δεν μπορούν να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, το κράτος πρέπει να βάλει κόκκινες γραμμές στα όρια του πολιτισμού μας», είπε αρχικά ο Τάσος Χαλκιάς.

tasos-xalkias.jpg

Και σε άλλο σημείο για τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε, είπε: «Δεν είναι θέμα θεομηνίας οι φυσικές καταστροφές. Έχει θυμώσει μαζί μας ο πλανήτης. Κατρακύλησε το Πήλιο και άνθρωποι έχασαν τα χωράφια τους. Άλλαξε όψη το βουνό, έφυγαν στη θάλασσα οχήματα, μοτοσυκλέτες, ψυγεία, βυτία, λεωφορεία. Δύο ξαδέλφια μου έζησαν την καταστροφή».

Και για τους Παγιδευμένους που συμμετέχει στον δεύτερο κύκλο δεν δίστασε να πει: «Δεν ήταν καλή η οικονομική πρόταση, αλλά δεν με ενδιαφέρει».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved