Η Γη της Ελιάς - Εξέλιξη σοκ: Η Ιουλία βρίσκει την κόρη της-Ο Στάθης βράχος στο πλευρό της
Media

Η Γη της Ελιάς - Εξέλιξη σοκ: Η Ιουλία βρίσκει την κόρη της-Ο Στάθης βράχος στο πλευρό της

Άκρως ανατρεπτικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς, καθώς η Ιουλία μέσω εξέτασης DNA εντοπίζει την κόρη της. Παράλληλα η Μαργαρίτα δέχεται μια σοκαριστική επίθεση από αγνώστους ενώ η Δήμητρα με τον Κουράκο έρχονται επικίνδυνα κοντά.

Η Ιουλία είναι μία δυναμική γυναίκα που ξέρει τι θέλει από τη ζωή της. Όμως, όταν συμβαίνουν αναπάντεχα γεγονότα χάνει την γη κάτω από τα πόδια της.

Όπως έχουμε δει ακούγοντας μία είδηση, για εμπορία βρεφών οδηγήθηκε στο συμπέρασμα ότι το κοριτσάκι που γέννησε κάποτε και θεώρησε πως ήταν νεκρό, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να βρίσκεται στη ζωή. Έτσι, αποφασίζει να ψάξει για τα ίχνη της κόρης της.

ioulia_gitiselias.jpg

Η Γη της Ελιάς

Όπως θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια οι προσπάθειες της Ιουλίας αποφέρουν καρπούς καθώς καταφέρνει μέσω εξέτασης DNA και εντοπίζει μία κοπέλα που έχει το ίδιο γενετικό υλικό με το δικό της. Όταν ενημερώνεται για τις εξελίξεις, αναστατώνεται και σπεύδει να ενημερώσει τον Στάθη ότι η κόρη τους ζει.

Ο άντρας μετά την συγκλονιστική αποκάλυψη της πρώην συντρόφου του στέκεται δίπλα της και φαίνεται ότι το χάσμα που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα τους μετά τον επεισοδιακό χωρισμό τους αρχίζει σιγά σιγά και γεφυρώνεται.

82b1652c2f8a8d29d75c95c226db41c0_XL.webp

Η Γη της Ελιάς

Μάλιστα, όταν αυτός ακούει την Ιουλία να του λέει με λαχτάρα ότι βρήκε το κοριτσάκι τους την παρακινεί να κάνει το επόμενο βήμα, προκειμένου να το επιβεβαιώσει. Συγκεκριμένα, την προτρέπει να επικοινωνήσει με την κοπέλα που ζει σε ένα μακρινό μέρος της Ελλάδας και να διαπιστώσει αν πράγματι πρόκειται για το παιδί τους.

Ωστόσο η Ιουλία δεν έχει καταφέρει να συνειδητοποιήσει τις ραγδαίες εξελίξεις που έχουν έρθει στη ζωή της σαρώνοντας τα πάντα και ανατρέποντας όλα τα δεδομένα και διστάζει. Ομολογεί μάλιστα στο Στάθη ότι δεν είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα.

Τότε εκείνος ξεκαθαρίζει ότι θα βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό της και θα στηρίζει την κάθε της απόφαση, δίνοντας της χρόνο. Λίγες ημέρες αργότερα η Ιουλία νιώθει πλέον έτοιμη να μιλήσει με την κόρη της και προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί της αλλά δεν παίρνει απάντηση.

Ο Στάθης ωστόσο την προτρέπει να επιμείνει και εκείνη ακούγοντας τη συμβολή του προσπαθεί απεγνωσμένα να μάθει όσα περισσότερα μπορεί για την κόρη της. Έτσι αποφάσισε να προσλάβει ντετέκτιβ για να την βοηθήσει προκειμένου να προσεγγίσει το παιδί της.

Πηγή: MyTV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved