Σασμός: To θανάσιμο μυστικό που ενώνει Αντρέα και Μαθιό
Media

Σασμός: To θανάσιμο μυστικό που ενώνει Αντρέα και Μαθιό

Σασμός - Ο Αντρέας και ο Μαθιός αναμετριούνται στα επόμενα επεισόδια και οι αποκαλύψεις που ακολουθούν δίνουν απαντήσεις σε όσα τους βαραίνουν. Παράλληλα, η θοδώρα, όπως θα δούμε με βάση τις εξελίξεις, χάνει τα λογικά της και αποβάλλει.

Η παρουσία του Αντρέα στην Άνω Ποριά, όπως σας έχουμε ενημερώσει ξανά, πρόκειται να προκαλέσει ένα ντόμινο εξελίξεων αλλά και αποκαλύψεων. Στα επόμενα επεισόδια, μάλιστα, σύμφωνα με τις αποκλειστικές εξελίξεις που σας εξασφαλίσαμε, θα αποκαλυφθούν ένα ένοχο μυστικό που ενώνει τον σκληρό άντρα των Βρουλάκηδων με τους Σταματάκηδες αλλά και ένα που τον ενώνει με τον Μαθιό. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Η οργισμένη αντίδραση του Αντρέα στην είδηση πως η Αργυρώ και ο Αστέρης είναι ζευγάρι προκαλεί θυμό στη Μαρίνα, η οποία στρέφεται εναντίον του προειδοποιώντας τον να μείνει μακριά από την κόρη της και την ευτυχία της.

SASMOS-B.Mpismpikhs.jpeg

Σασμός

Ωστόσο, η γιαγιά Ειρήνη αποφασίζει να αποκαλύψει ένα μυστικό του Αντρέα στη Μαρίνα. Στο παρελθόν, η μητέρα του Αντρέα ήταν ερωτευμένη με έναν Σταματάκη. Η οικογένειά του, όμως, δεν την ήθελε κι εκείνη παντρεύτηκε τον πατέρα του Αντρέα. Στη συνέχεια, όταν ο Σταματάκης παντρεύτηκε μία άλλη γυναίκα, η μητέρα του Αντρέα αυτοκτόνησε.'Οταν ο τελευταίος έμαθε τι βασάνιζε τη μητέρα του, ορκίστηκε πως θα εκδικηθεί τους Σταματάκηδες τους οποίους θεωρούσε υπαίτιους για τον τραγικό θάνατό της.

sasmos-mathios-3.jpg

Σασμός

Η Μαρίνα σαστίζει ακούγοντας την ιστορία και αρχίζει να συμπονά τον Αντρέα. Ωστόσο, και ο Μαθιός κρύβει ένα θανάσιμο μυστικό από το παρελθόν. Μάλιστα, όταν ο Αντρέας τον συναντάει μετά την επιστροφή του, η ένταση μεταξύ των δύο αντρών φουντώνει και πυροδοτεί την κόντρα μεταξύ τους.

Τότε ο Μαθιός αποκαλύπτει κάτι που ο Αντρέας δεν γνώριζε. Στο παρελθόν, ο τελευταίος, προκειμένου να εκδικηθεί για τον άδικο χαμό της μητέρας του, προσπάθησε να σκοτώσει με όπλο έναν Σταματάκη. 0 Μαθιός, όμως, ήταν κρυμμένος και είδε τι πρόκειται να εξελιχθεί και κατάφερε και τον εμπόδισε, χωρίς ποτέ να μάθει ο Αντρέας πως ο Μαθιός ήταν εκείνος που τον χτύπησε από μακριά και απέτρεψε τη θανάσιμη επίθεση.

Σασμός - Δείτε εικόνες στην παρακάτω Gallery:

Σασμός - Η θοδώρα τρελαίνεται!

Κι ενώ Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες, προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα καθπμερινότητά τους, η θοδώρα βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών για τον γάμο της με τον Γώργο και τον ερχομό του παιδιού τους. Ωστόσο, καταφέρνει να ξεπεράσει όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν και την έχουν σημαδέψει.

Όπως θα δούμε, σκοτεινές αναμνήσεις ξυπνούν στο μυαλό της την ημέρα της πρόβας νυφικού. Μαζί της βρίσκεται η Μαρίνα, η οποία προβληματίζεται. Τις επόμενες ημέρες, οι τύψεις που νιώθει η θοδώρα για τον θάνατο του Πετρή τη στοιχειώνουν. Μάλιστα, η άσχημη ψυχολογική της κατάσταση γρήγορα επηρεάζει και την εγκυμοσύνη της και βιώνει μία απίστευτη τραγωδία. Η κοπέλα χάνει το μωρό που κυοφορεί και μαζί με τον Γιώργο και την οικογένειά της θρηνούν την απώλειά του.

sasmos.jpg

Ωστόσο, κάθε μέρα που περνάει είναι χειρότερα και αρχίζει να χάνει τα λογικά της. Βλέπει μπροστά της συνέχεια τον Πετρή και τρελαίνεται. Νιώθει πως θέλει να αποκαταστήσει την αλήθεια για το τι οδήγησε τον πρώην αγαπημένο της στον θάνατο. Οι οικείοι της προσπαθούν να της σταθούν, αλλά μάταια μιας και η κοπέλα βασανίζεται από τις άσχημες σκέψεις της.

Πηγή: MyTV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved