Έρωτας φυγάς: Η Αλεξάνδρα αποκαλύπτει την απόπειρα δολοφονίας εναντίον της και ανάβει φωτιές
Media

Έρωτας φυγάς: Η Αλεξάνδρα αποκαλύπτει την απόπειρα δολοφονίας εναντίον της και ανάβει φωτιές

Έρωτας φυγάς - Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου στις 20:00: Οι ισχυρισμοί της Αλεξάνδρας περί απόπειρας δολοφονίας εναντίον της από τη Νότα ανάβει φωτιές σε πολλούς που αρχίζουν να αναρωτιούνται για το τι μπορεί να κρύβεται πραγματικά πίσω από το πρόσωπο της προστατευτικής θείας της Ευγενίας.

Η ίδια προσπαθεί με κάθε τρόπο να καλύψει τα ίχνη της, βρίσκοντας διάφορες δικαιολογίες που φέρνουν ακόμη περισσότερες αμφιβολίες, ειδικά στον Μάρκο. Οι οικοπεδοφάγοι από την Αθήνα βιάζονται να αποκτήσουν γη και είναι αποφασισμένοι να φτάσουν στα άκρα προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους. Ο Αλκιβιάδης, εντεταλμένος από τον Στέφανο, κάνει μία γενναία προσφορά στον Ιάσoνα για την αγορά των κτημάτων τους και έτσι μπαίνει στο στόχαστρο των Αθηναίων. Ο Στέφανος προειδοποιεί τον Ιάσονα για τον κίνδυνο που παραμονεύει πουλώντας τα κτήματα στους οικοπεδοφάγους, όμως αυτός δεν είναι διατεθειμένος να κάνει πίσω. Στόχος του Ιάσονα είναι η συγκέντρωση χρημάτων για να φύγει μακριά από το Κιάρι. Η Μαργέτα με τη βοήθεια του Στέφανου προσπαθεί να τον σταματήσει. Η πρώτη μεγάλη ήττα των Αθηναίων οικοπεδοφάγων είναι γεγονός και οι ίδιοι στρέφουν τα βέλη τους προς νέα κατεύθυνση…

EF_S02_EP011_MASTER_MIXDOWN.Copy.01.Sub.21-(2).jpg

Έρωτας φυγάς

Στο προηγούμενο επεισόδιο:

Η Αλεξάνδρα που έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο με οξεία δηλητηρίαση, δέχεται δολοφονική επίθεση με θανατηφόρα ένεση από τη Νότα, αλλά καταφέρνει να την εξουδετερώσει με μια νυχιά στο πρόσωπο. Ο Ιάσονας, καλείται για κατάθεση ως ύποπτος για τη δηλητηρίαση και ανακαλύπτει ότι η Μαργέτα στέλνει στη φυλακή πακέτα με φαγητό στην Αλεξάνδρα. Αυτό είναι και η αφορμή για να επέλθει οριστική ρήξη μεταξύ τους. Ο Στρατής, με αφορμή τη θυματοποίηση που δέχεται η κόρη τους, Μαρίνα, προτείνει στη Γεωργία να φύγουν μετανάστες στην Αμερική. Οι τύποι που θέλουν να αγοράσουν γη στο Κιάρι, σχεδιάζουν να καταφέρουν τη Μαργέτα να ασχοληθεί με την πολιτική για να την παγιδεύουν και να πετύχουν τα σχέδια τους.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved