Η Φάρμα: To twitter «μίλησε»! Η Μαρία Περπινιά έγινε trend αλλά όχι για τον λόγο που νομίζεις
Media

Η Φάρμα: To twitter «μίλησε»! Η Μαρία Περπινιά έγινε trend αλλά όχι για τον λόγο που νομίζεις

Η Φάρμα: Μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Σπύρου Πολύζου και τον τραυματισμό της Μαρίλιας, λόγω του ατυχήματος με το άλογο και της μεταφοράς της στο νοσοκομείο, η γαλάζια ομάδα δεν κατάφερε να πάρει την νίκη στην 1η Δοκιμασία Ασυλίας.

Ο Σπύρος Κοσμάς, ως αρχηγός της ομάδας υπέδειξε ως 1η Μονομάχο την Μαρία Περπινιά.

Η παίκτρια άρχισε αντιλαμβάνεται πως οι παίκτες δεν την καλοβλέπουν και το twitter αφήνιασε με τη γκρίνια της.

tweets-(9).jpg

«Στο μυαλό τους αυτοί είχαν: «Προσπαθούμε η Μαρία να γίνει αυτό που θέλουμε εμείς». Δηλαδή να μιλάω όποτε θέλουν αυτοί, να λέω ότι θέλουν αυτοί. Αρχίσαν και τα «Μαρία, καθάρισε μου ένα μήλο», «Μαρία, θέλεις να μαγειρέψεις;», «Μαρία, πλύνε τα πιάτα», «Μαρία, κάνε αυτό», «Μαρία, κάνε εκείνο», είπε στην κάμερα.

Δες τα απολαυστικά tweets

Μαρία Περπινιά (52 ετών)

MARIA-PERPINIA.jpg

Η γεμάτη ζωή και ενέργεια Μαρία, ή αλλιώς «αγριοκάτσικο», όπως την αποκαλούν οι φίλοι της, έρχεται στη «Φάρμα» για να αναβιώσει τις παιδικές της αναμνήσεις. Είναι 52 χρονών, κατάγεται από την Τήνο και από πολύ μικρή γνωρίζει τι σημαίνει αγροτική ζωή, καθώς ο παππούς και η γιαγιά της διατηρούσαν μία φάρμα. Για εκείνη σημασία δεν έχει το χρηματικό έπαθλο, αλλά η πραγματική εμπειρία της «Φάρμας», που θα της ξυπνήσει συναισθήματα και αναμνήσεις από μία άλλη εποχή.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved