Ορθούλα Παπαδάκου: «Όταν βγήκα από το survivor... έφαγα πολύ ξύλο, έμεινα ένα μήνα στο νοσοκομείο»
Media

Ορθούλα Παπαδάκου: «Όταν βγήκα από το survivor... έφαγα πολύ ξύλο, έμεινα ένα μήνα στο νοσοκομείο»

Αποκαλύψεις έκανε χρόνια μετά η Ορθούλα Παπαδάκου για το survivor στο οποίο συμμετείχε! 

Όπως αποκάλυψε η ίδια, στο Survivor η προσωπική τους αμοιβή αρχικά ήταν 17 ευρώ την ημέρα.

«Όταν ξεκίνησε το παιχνίδι, κανένας παίκτης δεν γνώριζε τον άλλον. Εγώ έσμιξα από την αρχή με την Ευαγγελία», είπε.

«Όπως προχωρούσε το παιχνίδι, 2-3 φορές ήθελα να φύγω. Πριν τη δεκάδα κάναμε με την Ευαγγελία και άλλον έναν συμπαίκτη μας μία μικρή ομάδα μέσα στην ομάδα. Ήταν στρατηγική για να επιβιώσουμε. Πριν την τριάδα κάποιος συμπαίκτης μου πήγε να σπάσει τη συμφωνία. Η Ευαγγελία βγήκε νικήτρια, μοιραστήκαμε τα λεφτά και μας κράτησαν 50.000 φόρους από το έπαθλο. Το αυτοκίνητο πουλήθηκε την ίδια μέρα που το βάλαμε αγγελία».

papadakou.jpg

Ποια είναι η διαφορά με το καινούργιο Survivor; Η ίδια αποκαλύπτει:

«Η διάφορα με το καινούριο Survivor είναι ότι στο δικό μας ψήφιζαν οι παίκτες. Όταν άρχισε η προβολή στην τηλεόραση εμείς είχαμε γυρίσει από τη Μαλαισία. Ξέραμε στο περίπου τα αποτελέσματα, αλλά δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε».

«Τα λεφτά τα πήραμε αρκετά άμεσα. Δεν υπήρχε ποτέ τσακωμός με την Ευαγγελία, ήταν τίμια και ντόμπρα με τα λεφτά. Υπήρχε παράνομο στοίχημα για το έπαθλο».

Και πρόσθεσε η Ορθούλα Παπαδάκου: «Υπήρχαν πολλά στοιχήματα γύρω από το παιχνίδι και κάποια στιγμή που βγήκε ένας παίκτης που ήταν φαβορί, έφαγα πάρα πολύ ξύλο... Φοβήθηκα για τη ζωή μου. Έμεινα έναν μήνα στο νοσοκομείο με πολλά προβλήματα. Θα μπορούσαν να με είχαν σκοτώσει».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από το Πάμε Δανάη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved