Χατζίδου για Καινούργιου: «Μια συμβουλή από γυναίκα σε γυναίκα… Ας χαλαρώσει»
Media

Χατζίδου για Καινούργιου: «Μια συμβουλή από γυναίκα σε γυναίκα… Ας χαλαρώσει»

Με αφορμή τα συγκινητικά λόγια της Κατερίνας Καινούργιου για την Γιάννα Παναγοπούλου που καλωσόρισε το πρώτο της παιδάκι, η Ελένη Χατζίδου θέλησε να δώσει μια συμβουλή στην παρουσιάστρια.

«Μου αρέσει που μοιράζεται με τους τηλεθεατές και τους νιώθει φίλους της και τα βγάζει από μέσα της. Δεν κάνει δεύτερες σκέψεις να πει ότι το έχω συζητήσει τόσες φορές. Απλά θα ήθελα να δώσω μία φιλική συμβουλή, όσο μου επιτρέπεται, από γυναίκα προς γυναίκα ότι εγώ προσωπικά όταν το έβγαλα από το μυαλό μου ότι μεγάλωσα, περνούν τα χρόνια και είμαι μόνη και τι θα κάνω και γύρω μου όλες οι φίλες μου είχαν κάνει οικογένεια, τότε μου ήρθε κιόλας.

xatzidou-katken-(3).jpg

Πραγματικά πιστεύω ότι αυτό θα γίνει και σιγά δεν πέρασαν τα χρόνια κι όταν είσαι μία γυναίκα καριέρας και κάνεις αυτήν την καριέρα τόσο επιτυχημένη, είναι ακόμα πιο δύσκολο. Ας χαλαρώσει», είπε στον «αέρα» της εκπομπής της για να συμπληρώσει ο Ετεοκλής Παύλου.

katken.jpg

«Είναι μία κοπέλα που έχει κάνει τεράστια προσπάθεια, να φτάσει στο σήμερα αν το σκεφτείς από τα πρώτα της βήματα. Η ιστορία δεν είναι πάντα έτσι, υπήρξαν πολύ δύσκολες στιγμές. Μπορεί να αφοσιώθηκε πάρα πολύ σε αυτό και καλά έκανε και έχει πετύχει σε αυτό που κάνει, αλλά είναι πολύ εύκολο να χάσεις την ισορροπία σου στην προσωπική σου ζωή, ειδικά όταν τόσα χρόνια παλεύεις με τόσες δυσκολίες γιατί δεν είχε την επιτυχία από την αρχή»

Δες το απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved