Λουδάρος: «Ήταν μία δύσκολη περίοδος όταν κάναμε εκπομπή με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου»
Media

Λουδάρος: «Ήταν μία δύσκολη περίοδος όταν κάναμε εκπομπή με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου»

O Αντώνης Λουδάρος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Πάμε Δανάη αν έχει πει "όχι" σε ρόλο, αναφέρθηκε στην πιο δύσκολη επαγγελματική περίοδο αλλά και στη σειρά, Εντιμότατοι κερατάδες. 

Ο Γιώργος Κρικοριάν κάνει… ψυχοθεραπεία στον Αντώνη Λουδάρο.

«Όταν ήμουν μικρός είχα «ονυχοφαγία». Προσπάθησα να το αντιμετωπίσω. Πολύ δύσκολο έρωτας και δουλειά να πάνε στον ίδιο χώρο. Είναι γαργαλιστικό, άλλα δεν είναι το καλύτερο που μπορεί να σου συμβεί. Δεν αντέχω στη δουλειά μου τους τοξικούς ανθρώπους, αυτούς που λένε “εγώ, εγώ, εγώ”», είπε αρχικά ο Αντώνης Λουδάρος.

Έχει πει “όχι” σε ρόλο;

Ο Αντώνης Λουδάρος παραδέχθηκε πως, «είπα “όχι” σε έναν ρόλο που δεν θα έπρεπε να μου προτείνουν. Να πάω να κάνω 2 μέρες γύρισμα σε ένα καθημερινό, είναι λίγο προσβλητικό. Εγώ θέλω να κάνω τηλεόραση. Δύο μέρες γύρισμα δεν είναι τηλεόραση».

Αναφορικά με την εμπλοκή του με την αυτοδιοίκηση, τόνισε πως, «μπορεί και να έχει ένα δίκιο κάποιος που θα πει “τι θέλει ο Λουδάρος που είναι ηθοποιός να ασχοληθεί με τον Δήμο”. Δεν πάω να πάρω καμία θέση στην πολιτική. Πάω να βοηθήσω στον τομέα του πολιτισμού. Θα κάνω το καλύτερο μου, θα το κάνω με την ίδια αγάπη που κάνω θέατρο».

1695895952566-82618410-loudaros.jpg

«Θυμάμαι πολλά από τους “Εντιμότατους κερατάδες”. Όταν έπρεπε να γυρίσουμε την τελευταία σκηνή για τους “Εντιμότατους κερατάδες” δεν ξύπνησα ποτέ. Με βάλανε σε συννεφάκι να χαμογελάω στην Μπέττυ Μαγγίρα», παραδέχθηκε ο Αντώνης Λουδάρος.

Ποια χαρακτηρίζει πιο δύσκολη επαγγελματική περίοδο;

«Ήταν μία δύσκολη περίοδος όταν κάναμε εκπομπή με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Κατάλαβα πόσο δύσκολη δουλειά είναι. Η Ζήνα Κουτσελίνη μου είπε “είμαι εγώ εδώ” και την πρώτη εβδομάδα αποχώρησε. Όταν αποχώρησε η Ζήνα έμεινα “ξεβράκωτος”. Μου έδειχναν συνέχεια πόσο δεν με θέλουν κι εγώ έκανα ότι όλα είναι τέλεια», αποκάλυψε ο γνωστός καλλιτέχνης.

«Όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές λένε “θα σας κάνουμε να ξεχαστείτε”. Να μην ξεχαστούμε, είναι σαν να τους κοιμίζουμε. Δεν είναι ψυχαγωγία το ατέλειωτο κουτσομπολιό του ενός για τον άλλον. Μία τέτοια τηλεόραση είναι σκουπιδαριό», συμπλήρωσε κλείνοντας.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved