Σκορδά: «Δεν μπορώ να το δεχτώ. Θα πήγαινε κάμερα να καλύψει την κηδεία της μάνας του Αγγελόπουλου;»
Media

Σκορδά: «Δεν μπορώ να το δεχτώ. Θα πήγαινε κάμερα να καλύψει την κηδεία της μάνας του Αγγελόπουλου;»

Η Φαίη Σκορδά και η ομάδα της εκπομπής της, Fay’s Time σχολίασαν την ανάρτηση του Γιώργου Αγγελόπουλου για την κηδεία της μάνας του.

Η παρουσιάστρια εξέφρασε την αντίθεσή της με τις εκπομπές που θα στείλουν κάμερες στην κηδεία της μάνας του Γιώργου Αγγελόπουλου και ξέσπασε αφού την ενημέρωσε η Μαρία Φραγκάκη ότι ήδη κάποια συνεργεία βρίσκονται στην Σκιάθο.

Και η παρουσιάστρια είπε μεταξύ άλλων: «Για εμένα δεν υπάρχει πενθόμετρο, το πώς πενθεί ο καθένας έχει να κάνει με τη δική του ψυχοσύνθεση και τα δικά του βιώματα.

mana-giorgou-agelopoulou.jpg

Είναι κάτι πολύ προσωπικό. Δεν θυμάμαι κάποιον παρουσιαστή, τραγουδιστή, ηθοποιό που πέθανε κάποιος δικός του και έστειλαν οι εκπομπές κάμερες. Γνωρίζουμε από τα sites ότι κάποιοι άνθρωποι περνούν δύσκολες ώρες γιατί έφυγαν κάποια κοντινά τους συγγενικά πρόσωπα. Δεν τόλμησε κανείς να στείλει κάμερα. Θα είναι πολύ άσχημο αν συμβεί»!

khdeia-mana-aggelopoulou.jpg

Και σε άλλο σημείο τόνισε η Φαίη Σκορδά: «Θεωρείτε ότι τους το επέτρεψε; Δεν υπάρχει περίπτωση. Να πούνε τι τα συνεργεία; Να δούνε πώς θα γίνει η κηδεία; Εγώ έχω ζήσει στα 20 χρόνια της τηλεόρασης ανθρώπους που συνεργαζόμουν να χάνουν δικούς τους ανθρώπους. Έτσι είναι η ζωή. Θα πήγαινε κάμερα να καλύψει ένα τέτοιο γεγονός; Δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό που λες, δεν το δέχομαι… Πιστεύω ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα βρει τρόπο να μην επιτρέψει τις κάμερες».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Fay’ s Time

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved