Εβελίνα Νικόλιζα: «Όταν κάποιος με προσβάλλει δημόσια, τον προσβάλλω κι εγώ»
Media

Εβελίνα Νικόλιζα: «Όταν κάποιος με προσβάλλει δημόσια, τον προσβάλλω κι εγώ»

Happy Day: Η Εβελίνα Νικόλιζα έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή και μίλησε για διάφορα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στις προσβολές που μπορεί να έχει δεχτεί κατά καιρούς αλλά και πώς αντιδράει σε τέτοιες περιπτώσεις.

«Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά που συνεχίζουμε στην εκπομπή γιατί ήταν τέσσερα πολύ ωραία και γεμάτα χρόνια, μέσα στα οποία έχουμε γίνει σαν οικογένεια. Δεν έχει γραφτεί κάτι για μένα που να με έχει στεναχωρήσει, εννοώ σε κάποιο σάιτ, σίγουρα όχι. Σε σχόλια όμως, ναι, εννοείται και τον πρώτο καιρό δεν το αντιμετώπιζα αλλά στεναχωριόμουν λίγο και έλεγα: "μην απαντήσεις".

nikoliza.jpeg

Από ένα σημείο και μετά κατάλαβα ότι το σωστό, το πιο καλό που έχω να κάνω για μένα, είναι να γίνω ο καθρέφτης τους. Οπότε, όταν κάποιος με προσβάλλει δημόσια, του το γυρίζω πίσω και τον προσβάλλω και γω δημόσια. Ίσως να καταλάβει έτσι πως λειτουργεί», είπε αρχικά η Εβελίνα Νικόλιζα και συνέχισε:

«Φέτος δεν ξέρω αν θα με δείτε σε κάτι διαφορετικό στην εκπομπή. Ετοιμάζουμε πράγματα διάφορα αλλά πάντα έχουμε την καλύτερη στο τιμόνι, που είναι η Ναταλία Γερμανού οπότε το βλέπουμε μαζί και, αν κάτι προκύψει, θα το δείτε στις οθόνες σας».

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved