«Eίναι αθέμιτο, μας προσβάλλεις» - Χαμός στο My style rocks
Media

«Eίναι αθέμιτο, μας προσβάλλεις» - Χαμός στο My style rocks

My style rocks: Ο κακός χαμός έγινε και σήμερα, 28/9, στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ με πρωταγωνίστρια για άλλη μια φορά την Διονυσία Κουκίου.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης έγινε έξω φρενών και δεν δίστασε να της τα χώσει και on camera, μπροστά σε όλους. Η παίκτρια βαθμολογεί τις συμπαίκτριές της με 3 και αυτό ήταν κάτι που ενόχλησε τον σχεδιαστή μόδας και κριτή του σόου.

«Tα 5 λεπτά δημοσιότητας σου τα πήρες αφού δεν τα κατάφερες με τα ρούχα σου; Να δημιουργείς όλο αυτό το δράμα; Περίμενε τώρα, μίλησες, τα είπες και τοποθετήθηκες. Είναι δυνατόν μεγάλη γυναίκα να αφαιρεί από τον εαυτό της το δικαίωμα της βαθμολογίας; Γιατί βάζοντας σε όλες 3, απέχεις αδικώντας και τον δικό σου εαυτό και τις συμπαίκτριες σου που ντύθηκαν σωστά και αυτές που δεν ντύθηκαν σωστά και τα πάντα. Ακυρώνεις όλο αυτό που κάνουν αυτοί οι άνθρωποι εδώ, γιατί; Για να βγάλεις αυτό το λογύδριο ότι κανείς δεν ξέρει και σε έχουμε μπερδέψει; Ποιοι; Όλοι εμείς έχουμε μπερδέψει εσένα; Που ήρθες με ένα κολάν και έχεις και απαιτήσεις! Αν αύριο, που θα έρθεις ωραία ντυμένη, σου κάνουμε εσένα το ίδιο θα σου αρέσει;», της είπε αρχικά ο Στέλιος Κουδουνάρης με τη Διονυσία Κουκίου να απαντά:

koydoynarhs.jpeg

«Και βέβαια δεν θα μου αρέσει αλλά μην βάζετε λόγια στο στόμα μου που δεν έχω πει. Δεν είπα ότι δεν ξέρετε! Τόση ώρα αυτό λέω, εκτός κι αν δεν είστε εδώ! Λέω δηλαδή πως έχω να κάνω με τόσους ανθρώπους γύρω μου που γνωρίζουν και μάλλον εγώ δεν γνωρίζω πραγματικά και έχω μπερδευτεί».

«Πολύ καλά κατάλαβα τι λες. Κάτι το οποίο έχει έναν ειρωνικότατο τόνο», συνέχισε ο Κουδουνάρης.

«Όχι, δεν ήταν ειρωνικό! Έτσι μιλάω! Αυτός είναι ο τόνος μου», αποκρίθηκε εκείνη.

«Όχι, όχι. Μια χαρά, έξυπνη κοπέλα είσαι, μια χαρά τα λες, προσπαθείς να δημιουργήσεις εντύπωση και, επειδή σήμερα δεν δημιούργησες καμία εντύπωση με τα ρούχα σου, προσπαθείς με άλλους τρόπους. Αυτό είναι αθέμιτο. Και οι βαθμολογίες σου είναι αθέμιτες και αυτή η στάση είναι αθέμιτη», κατέληξε ο κριτής.

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved