Η παραλία spoiler: Η Αντιγόνη πεθαίνει
Media

Η παραλία spoiler: Η Αντιγόνη πεθαίνει

Η Παραλία: Σοκαριστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ. 

Ένα τραγικό γεγονός ταράζει τα Μάταλα και βυθίζει σε βάρη πένθος την οικογένεια Αρχοντάκη καθώς η Αντιγόνη φεύγει ξαφνικά από τη ζωή. Παράλληλα η Υπατία παίρνει τη μεγάλη απόφαση να μείνει στην Κρήτη προκαλώντας προβλήματα στην σχέση της με το Γιώργο.

Μία φθινοπωρινή νύχτα η οικογένεια Αρχοντάκη βρίσκεται εκτός σπιτιού και η μοίρα κάνοντας δικά της σχέδια αλλάζει τη ζωή όλων για πάντα με άκρως δραματικό τρόπο.

H-PARALIA-EPEISODIO-14-4-1.jpg

Η παραλία

Εντωμεταξύ την ίδια στιγμή η Υπατία υπακούοντας στις επιθυμίες της καρδιάς της αφήνεται στα έντονα συναισθήματά που έχει αναπτύξει για τον Χάρι και περνάει μαζί του μία υπέροχη ξέγνοιαστη βραδιά στην αγαπημένη της παραλία.

Ωστόσο όταν επιστρέφει στο σπίτι την περιμένει μία τραγική έκπληξη. Ο Δημητρός της κάνε μία συγκλονιστική αποκάλυψη η οποία πυροδοτεί αλυσιδωτές αντιδράσεις. Οι συνέπειες όσων συμβαίνουν πρόκειται να σημαδέψουν για πάντα το μέλλον της οικογένειας Αρχοντάκη καθώς η Αντιγόνη πεθαίνει ξαφνικά.

Ο θάνατος της βυθίζει στο πένθος την Υπατία και τα υπόλοιπα πρόσωπα του σπιτιού. Η νεαρή γιατρός όταν μαθαίνει ότι η μητέρα της είναι νεκρή καταρρέει. Τα δάκρυα ξεχειλίζουν από τα μάτια της και ο πόνος της απώλειας είναι αβάσταχτος.

Την ίδια ώρα ο άδικος χαμός της Αντιγόνης γίνεται γνωστός στο υπόλοιπο χωριό και συγκλονίζει όλη την κοινότητα των Ματάλων. Παράλληλα, αναγκάζει την Υπατία να αναβάλλει την αναχώρηση της στο Λονδίνο.

Στην παραλία τώρα οι χίπηδες θρηνούν και εκείνοι με το δικό τους τρόπο για το τραγικό γεγονός που συνέβη και του ενώνει με τους ανθρώπους του χωριού, καθώς όλοι τους σπεύδουν να αποχαιρετήσουν έναν από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους της κοινότητας.

1695648813784-604720614-H-PARALIA-EPEISODIO-17-4.jpg

Η παραλία

Μία αναπάντεχη σύλληψη ταράζει τα Μάταλα

Τη στιγμή που τα Μάταλα έχουν βυθιστεί για τα καλά στο πένθος μετά το θάνατο που χτύπησε την οικογένεια Αρχοντάκη ένα απρόσμενο γεγονός προκαλεί έκπληξη σε όλους, καθώς η αστυνομία προβαίνει σε μία αναπάντεχη σύλληψη.

Ενώ το καλοκαίρι φεύγει η κοινότητα των χίπηδων ανησυχεί για το πως θα μπορέσει να καταφέρει να τα βγάλει πέρα τους προσεχείς μήνες στην παραλία. Παράλληλα, οι σκοτεινές δραστηριότητες του Γράντου στοιχειώνουν πια την συνείδηση του.

Μάλιστα, τον έχουν επηρεάσει τόσο πολύ με αποτέλεσμα να έχει κάποιους επανειλημμένους εφιάλτες οι οποίοι διαταράσσουν τον ύπνο του. Η Κερασία, προσπαθεί να τον στηρίξει αλλά αγνοεί κομβικά πράγματα για τον σύζυγό της και αδυνατεί να καταλάβει τι του συμβαίνει.

Η Υπατία αποφασίζει να μείνει στην Κρήτη
Η κοσμοθεωρία του Χάρι αρχίζει σιγά σιγά να αλλάζει ύστερα από όσα έχει βιώσει το τελευταίο διάστημα και κυρίως, μετά τον ξαφνικό χαμό της Αντιγόνης με την οποία διατηρούσαν πολύ καλές σχέσεις. Την ίδια στιγμή η Υπατία εκφράζει ξεκάθαρα στην οικογένειά της αλλά και στο Γιώργο την επιθυμία της να μείνει στην Κρήτη, δίπλα στους δικούς της.

Όμως αυτή η απόφαση καθώς και η συμπεριφορά της προκαλούν μεγάλες εντάσεις στη σχέση της με τον αρραβωνιαστικό της. Οι δυο τους έρχονται ξαφνικά σε μεγάλη ρήξη και η απόσταση ανάμεσα τους μεγαλώνει επικίνδυνα.

Ωστόσο μετά το πρόσφατο τραγικό γεγονός που συνέβη και έχει φέρει τα πάνω κάτω η Υπατία διαπιστώνει ότι η ζωή της έχει αλλάξει δραματικά και εκείνη, δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει τις επιθυμίες της. Ταυτόχρονα ο Χάρι είναι προβληματισμένος σχετικά με τα συναισθήματά του και εκμυστηρεύεται τις πιο κρυφές σκέψεις του στην Ναταλί.

paralia.jpg

Από την άλλη πλευρά ένα νέο απρόσμενο γεγονός καθυστερεί το πλάνο του Διονύση Αρχοντάκη για την ανέγερση του ξενοδοχείου. Έτσι, δημιουργούνται ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα στα σχέδια του τα οποία τον φέρνουν σε δύσκολη θέση.

Το γεγονός αυτό έχει ως συνέπεια να βγουν στο φως μερικές παράνομες υποθέσεις στις οποίες εμπλέκονται κάποια άτομα τα οποία στην μικρή κοινωνία θεωρούνται υπεράνω πάσης υποψίας. Όλες αυτές οι εξελίξεις έχουν ταράξει συθέμελα τη ζωή όλων στο χωριό που δεν μπορούν πλέον να προβλέψουν πόσα παιχνίδια της μοίρας μπορούν να αντέξουν.

Πηγή: MyTV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved