Η Φάρμα: Κλάματα με το... καλημέρα! Άσχημη ψυχολογία από την πρώτη βδομάδα!
Media

Η Φάρμα: Κλάματα με το... καλημέρα! Άσχημη ψυχολογία από την πρώτη βδομάδα!

Η Φάρμα: Μία δύσκολη ημέρα ξημέρωσε στο ριάλιτι για τη Μαρία Περπινιά και την Έλενα Καραμβάση. Μία από τις δύο θα αποχωρήσει απόψε το βράδυ, αφού πρώτα μονομαχήσουν.

Και οι δύο διανυκτέρευσαν στα σπιτάκια των Μονομάχων, για να προετοιμαστούν σωματικά και ψυχολογικά όμως η ψυχολογία ήταν στον πάτο.

«Δεν ξέρω, έτσι ξύπνησα. Θέλω πάρα πολύ να μείνω εδώ. Θα προσπαθήσω να νικήσω, πιο πολύ επειδή με βλέπουν οι δικοί μου», είπε κλαίγοντας η Μαρία Περπινιά.

Λίγο πριν τη Μονομαχία ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος επισκέφτηκε την Έλενα στο δεντρόσπιτο και εκείνη μοιράστηκε κάποιες σκέψεις της μαζί του.

maria.jpg

«Έβαλα τις σκέψεις μου σε μια τάξη. Θα τα δώσω όλα για όλα σήμερα. Και οι δυο θέλουμε να παραμείνουμε στο παιχνίδι. Δε μου άρεσε η στάση της Μαρίας. Δε με ενόχλησε που με επέλεξε με πείραξε που δε με ενημέρωσε. Εγώ εκείνη την ώρα το έμαθα. Είχα την αίσθηση. Την έπιασα και της μίλησα για να τη βγάλω από τη δύσκολη θέση, κι εκείνη το έπαιξε μπερδεμένη. Δε θα επέλεγε άντρα. Θεωρώ ότι το έκανε όλο αυτό για να δημιουργηθεί μια ίντριγκα, ένα παιχνίδι του μυαλού», είπε εκείνη με τη σειρά της.

Δείτε το βίντεο με τα κλάματα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved