Η Φάρμα: Κατέρρευσε η Μαρία Περπινιά μετά την αποχώρησή της - «Δεν ήθελα να εκτεθώ στους δικούς μου»
Media

Η Φάρμα: Κατέρρευσε η Μαρία Περπινιά μετά την αποχώρησή της - «Δεν ήθελα να εκτεθώ στους δικούς μου»

 Η Μαρία Περπινιά αποχώρησε από τη Φάρμα και ήταν καλεσμένη σήμερα, 29 Σεπτεμβρίου στην εκπομπή, Breakfast @ Star και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης κατέρρευσε.

Η 52χρονη επιχειρηματίας, Μαρία Περπινιά είπε: «Έχω ιδιαίτερο χαρακτήρα, προφανώς δεν ταιριάζει με όλους. Για να είμαι ειλικρινής έλεγα δεν με θέλουν τα παιδιά, αλλά να πω την αλήθεια αν μου έλεγες να κάνω με κάποιον παρέα, θα επέλεγα κάποιον από αυτά τα παιδιά. Απογοητεύτηκα με κάποια πράγματα που άκουσα μετά. Δεν έχω δει τίποτα γιατί θα στεναχωρηθώ».
Στη συνέχεια προβλήθηκε βίντεο από την αποχώρησή της από το ριάλιτι, Η φάρμα και ξέσπασε σε κλάματα.

perpinia5.webp

«Δεν θέλω να τα βλέπω» είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Περπινιά. Και η Ελένη Χατζίδου βλέποντάς την να καταρρέει, πήγε δίπλα της και της είπε «Είσαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, είναι δύσκολο να τα ξαναβλέπεις, σε καταλαβαίνω. Καταλαβαίνω ότι πέρασες δύσκολα μέσα, ότι πίστευες πως όλοι έχουν στραφεί εναντίον σου».
«Δεν ήξερα εγώ ότι δεν θα βγουν; Ότι και να είναι, τον έχεις το νου σου. Με βλέπουν τα παιδιά μου, οι γονείς μου. Μπορεί κάποιον άλλον να μη τον νοιάζει, εγώ δεν ήθελα να εκτεθώ στους δικούς μου», είπε με δάκρυα στα μάτια η Μαρία Περπινιά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved