Γιώργος Χρυσοστόμου: «Τρελάθηκε» με την κίνηση της Μενεγάκη - «Δεν αισθάνομαι καλά…»
Media

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Τρελάθηκε» με την κίνηση της Μενεγάκη - «Δεν αισθάνομαι καλά…»

 Ο Γιώργος Χρυσοστόμου, ο οποίος πρωταγωνιστεί στο Ναυάγιο ήταν καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη και κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους μία κίνησή της «τρέλανε» τον ηθοποιό!

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου μιλώντας στης Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στη νέα σειρά του MEGA «Το Ναυάγιο» στην οποία πρωταγωνιστεί και αποκάλυψε γιατί απάντησε θετικά σε αυτήν την πρόταση.

«Ο ήρωας που μου προτάθηκε έχει μεγάλο ενδιαφέρον και δεν μπορούσαν να το χάσω γιατί μου υποσχέθηκαν και ευφάνταστα γυρίσματα, όπως και έγινε. Με τράβηξε π ρόλος πολύ. Ο ήρωας μου είναι γλυκός και συμπαθέστατος. Ήθελα πολύ να ξανακάνω τηλεόραση και να συνεργαστώ και πάλι με το κανάλι. Όταν διαβάσαμε το σενάριο ρωτούσαμε και εμείς για το πώς θα γίνει το ναυάγιο. Κάποιες σκηνές ήταν αρκετά ‘’χορογραφημένες’’. Κάναμε αρκετά γυρίσματα και σε καράβι. Μπήκαμε και στο νερό και είχαμε κάνει και πρόβες σε πισίνα με ειδικούς από το Κέιπ Τάουν», είπε αρχικά.

xrisostomou21.jpg

«Και στη συνέχεια, φορούσαμε χειμερινά ρούχα για να κάνουμε το γυρίσματα. Υπήρξαν και γυρίσματα μέσα στη θάλασσα και τριγύρω υπήρχαν και δύτες σε περίπτωση που δεν αντέχουμε. Υπήρχε πολύ καλή οργάνωση για το θέμα της ασφάλειας. Υπήρχαν και τσούχτρες μέσα στη θάλασσα και μας έλεγαν να προσέχουμε. Υπήρξαν 2-3 μέρες που ήταν πολύ δύσκολες λόγω ζέστης και όταν βγαίναμε έξω , επειδή ήταν τότε που η Αθήνα καιγόταν, βλέπαμε τη στάχτη», πρόσθεσε.

«Το Ναυάγιο» κάνει πρεμιέρα την Κυριακή το βράδυ στις 21:00 στο MEGA με διπλό επεισόδιο.

Η θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί

Ο ηθοποιός είπε πως δεν διάβασε το βιβλίο επίτηδες γιατί δεν ήθελε να μπερδευτεί με τον ρόλο του ενώ αναφέρθηκε και στη θεατρική παράσταση «Άνοδος του Αρτούρο Ούι», στην οποία πρωταγωνιστεί στο θέατρο ARK.

«Ο δημιουργός έχει στο μυαλό του πως θα βάλει και άλλα. Οπότε αλλάζει το αποτέλεσμα σε σχέση με το βιβλίο. Η μουσική παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για εμένα. Το ίδιο συμβαίνει και στο θέατρο. Δονείται όλο το σώμα, ο ήχος κάνει τη μισή δουλειά. Πήρε βραβείο όλη η παράσταση και ήμασταν πολύ χαρούμενοι για αυτό. Ήθελα πολύ καιρό να συνεργαστώ με τον συγκεκριμένο σκηνοθέτη. Η ιστορία αφορά την άνοδο ντου Χίτλερ στη ναζιστική Γερμανία. Πολλοί άνθρωποι φεύγουν ταραγμένοι άρα κάνουμε καλά τη δουλειά μας».

eleni21.jpg

Όπως είπε, δεν υπάρχει συνταγή επιτυχίας και όταν συμβαίνει παίρνει τη χαρά ότι ο κόσμος ανταποκρίνεται και το θέατρο γεμίζει.

«Δεν έχει τύχει να έχω ρόλους τύπου ‘’ζεν πρεμιέ’’. Θα συμβεί και αυτό. Δεν έχω παίξει πολλούς ρόλους ως ζευγάρι στο θέατρο. Στην τηλεόραση μου έχει συμβεί όμως, αρκετές φορές, όπως και τώρα με την Αναστασία Πατούση. Η χημεία είναι χημεία αλλά στο κομμάτι της δουλειάς ο επαγγελματισμός λύνει πολλά θέματα και στη συγκεκριμένη περίπτωση με βοήθησε η Αναστασία. Μας το έλεγαν πως έχουμε χημεία. Ο ρόλος μου είναι πολύ προστατευτικός».

Capture.jpg

Όταν ο ηθοποιός μιλούσε, η Ελένη Μενεγάκη άφησε τον καναπέ της και πήγε κοντά στον καλεσμένο που καθόταν σε διαφορετικό καναπέ και τότε ο ηθοποιός αναφώνησε:

«Χαίρομαι όταν το κάνεις αυτό. Με τρελαίνει» με την παρουσιάστρια να του απαντά: «Μωρέ δεν μπορώ τις αποστάσεις με τους ανθρώπους, δεν αισθάνομαι καλά»!

Δείτε τη συνέντευξη στην εκπομπή του Mega, Ελένη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved