«Έβαλα τα κλάματα, όταν μου είπαν ότι μπορώ να υιοθετήσω» - Συγκινεί η κόρη της Τζένης Βάνου
Media

«Έβαλα τα κλάματα, όταν μου είπαν ότι μπορώ να υιοθετήσω» - Συγκινεί η κόρη της Τζένης Βάνου

T-Live: Η κόρη της Τζένης Βάνου, Αθηνά Ρηγοπούλου, και ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, μιλούν στον Alpha για την υιοθεσία της κόρης τους και συγκινούν.

Μετά από πέντε χρόνια αγωνίας το ζευγάρι κατάφερε να υιοθετήσει την μικρή Μαρία, 10 μηνών τότε.

«Έκλαιγα με λυγμούς όταν με πήραν τηλέφωνο. Ήταν σαν να μου είπαν ήρθε η κόρη σου», είπε αρχικά η κόρη της Τζένης Βάνου.

«Στα τρία χρόνια μας ειδοποίησαν από το Ίδρυμα αν επιθυμούμε να είμαστε εγγεγραμμένοι και αν θέλουμε να γραφτούμε εκ νέου ηλεκτρονικά. Τα κάναμε όλα ξανά online. Το τηλέφωνο χτύπησε στα γενέθλια του άντρα μου. Μου είπαν ότι υπάρχει ένα κοριτσάκι, αν ενδιαφερόμαστε να μάθουμε κάποιες πληροφορίες. Μας είπαν ότι ήταν 10 μηνών και έπαθα σοκ γιατί είχαμε κάνει αίτηση για μεγαλύτερο παιδί. Λόγω της ηλικίας μου και γιατί θέλαμε να βοηθήσουμε παιδάκια που ήταν στα ιδρύματα. Υπήρχαν παιδιά και 10-12 ετών που δεν τα ήθελε κανείς. Όταν ακούς βρέφος, τι θα πεις; Όχι;», ανέφερε επίσης.

vanou.jpeg

«Είχαμε προετοιμαστεί για ένα μεγαλύτερο παιδί. Κάναμε σενάρια για το πώς θα προετοιμαστεί αυτό μαζί μας και εμείς μαζί του. Το μωράκι ήταν έκπληξη. Εμείς οι άντρες είμαστε λίγο πιο αποστασιοποιημένοι, θέλουμε τον χρόνο μας. Δεν περίμενα ότι θα νιώσω αυτό το συναίσθημα. Όταν την πρωτοείδα και την πήρα αγκαλιά, δάκρυσα και με έπιασαν τα ζουμιά», ανέφερε με τη σειρά του ο σύζυγός της.

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved