Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Αποστόλης είναι ζωντανός - Δίνει εντολή να σκοτώσουν την Βικτώρια
Media

Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Αποστόλης είναι ζωντανός - Δίνει εντολή να σκοτώσουν την Βικτώρια

Ο Παράδεισος των κυριών - Ανατρεπτικές είναι οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε στα προσεχή επεισόδια της επιτυχημένης σειράςτου ALPHA

Μία απρόσμενη εξέλιξη θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στην πορεία της σειράς. Σύντομα αναμένεται να αποκαλυφθεί το καλοστημένο σχέδιο του Χρήστου και του Αποστόλη, οι οποίοι σκηνοθέτησαν με μαεστρία τον θάνατο του τελευταίου. Μάλιστα, σύντομα αποκαλύπτεται ότι ο Αποστολής ζει. Όλα ξεκινούν όταν δύο μυστικοί αστυνομικοί ενημερώνουν τον Γιαμμαλή πως κατά την επίσκεψή τους στο «Μπραζίλ» είδαν έναν άντρα που ήταν ίδιος με τον αδικοχαμένο Αποστόλη Βασιλείου. 0 υπαστυνόμος, γνωρίζοντας πόσο αδίστακτος και ικανός για ακραίες πράξεις είναι ο άντρας, σπεύδει στο μπαρ για να διαπιστώσει αν πράγματι είναι ζωντανός.

paradeisos_apostolhs.jpg

Ο Παράδεισος των κυριών

Την ίδια ώρα, ο Αποστολής απολαμβάνει αμέριμνος την παρέα μιας γυναίκας, της Μάγιας. Ωστόσο, όταν βλέπει τον Γιαμμαλή να περνάει την πόρτα του «Μπραζίλ», αιφνιδιάζεται και τρέχει να κρυφτεί για να μην τον αναγνωρίσει. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, αντιλαμβάνεται πως κάποιος τον «κάρφωσε» και ότι ο κλοιός στενεύει επικίνδυνα γύρω του. Από την άλλη, ο Γιαμμαλής, παρόλο που δεν βρήκε τον Αποστόλη, είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει την αλήθεια και συνεχίζει την έρευνα για τον εμπρησμό στον «Παράδεισο». Μάλιστα, στη λίστα του συμπεριλαμβάνει έναν ακόμη ύποπτο κάνοντας την υπόθεση πιο περίπλοκη. Οι μέρες περνούν και ο Αποστολής, θέλοντας να εκδικηθεί τη Βικτώρια, θεωρώντας την υπεύθυνη για όλα, δίνει εντολή στα τσιράκια του να τη σκοτώσουν. Έτσι, κάποια στιγμή που η γυναίκα βρίσκεται στο γραφείο της, δέχεται δολοφονική επίθεση! Η ίδια δεν προλαβαίνει να αντιδράσει και κείτεται αιμόφυρτη στο πάτωμα. Λίγο μετά, φτάνει εκεί ο Άγης και βλέποντάς τη σε αυτή την κατάσταση σοκάρεται! Στη σκέψη και μόνο πως όσοι τον είδαν να μπαίνει στο γραφείο της θα τον κατηγορήσουν πως επιχείρησε να τη σκοτώσει τρομοκρατείται και παίρνει την απόφαση να εξαφανιστεί.

paradeisos-viktwria.jpg

Ο Παράδεισος των κυριών

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, τα πράγματα αρχίζουν να δυσκολεύουν και για τον φίλο και σύμμαχο του Αποστόλη, τον Χρήστο. Κι αυτό γιατί ο Γιαμμαλής, θέλοντας να ερευνήσει σε βάθος την υπόθεση εμπρησμού αλλά και να βεβαιωθεί πως ο Βασιλείου είναι ζωντανός, τον βάζει στο στόχαστρό του και αποφασίζει να τον αιφνιδιάσει. Έτσι, λοιπόν, πηγαίνει απροειδοποίητα στο σπίτι του, θέτοντας του διάφορες ερωτήσεις για τον Αποστόλη. Ο Χρήστος σαστίζει από την παρουσία του, καθώς μέσα στο δωμάτιο κρύβει ένα πολύ ένοχο μυστικό. 0 Γιαμμαλής, μάλιστα, ακούει παράξενους ήχους από μέσα και είναι έτοιμος να ψάξει να δει τι κρύβεται στο δωμάτιο, αλλά ο Χρήστος καταφέρνει με διάφορες δικαιολογίες και τον εμποδίζει. Τόσο η συμπεριφορά του
όσο και οι ήχοι από το δωμάτιο επιβεβαιώνουν τις υποψίες του υπαστυνόμου πως ο Χρήστος γνωρίζει την αλήθεια για τον Αποστόλη αλλά και ότι έχει και αρκετά κρυμμένα μυστικά. Και μπορεί να αποχωρεί από το σπίτι του, ωστόσο είναι αποφασισμένος να γίνει σκιά του και να βρει τον Αποστόλη!

Πηγή: MyTV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved