Το Fame Story επέστρεψε μετά από 21 χρόνια! Τα πρώτα πλάνα από την πρεμιέρα και η συγκίνηση
Media

Το Fame Story επέστρεψε μετά από 21 χρόνια! Τα πρώτα πλάνα από την πρεμιέρα και η συγκίνηση

Ήταν 30 Σεπτεμβρίου του 2002 όταν για πρώτη φορά βγήκε στον τηλεοπτικό «αέρα» το πρώτο Fame Story, και προφανώς δεν επιλέχθηκε καθόλου τυχαία από τους συντελεστές της ανανεωμένης Ακαδημίας που θα προβάλλεται πλέον στο Star η πρεμιέρα της με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη

30 Σεπτεμβρίου 2023, ο Νίκος Κοκλώνης καλωσόρισε στα νέα πλατό της Ακαδημίας τους τηλεθεατές, υποσχόμενος μοναδικές τηλεοπτικές συγκινήσεις, πολύ τραγούδι και φυσικά διασκέδαση στο φουλ!

Με συνοδοιπόρους τα μέλη της κριτικής επιτροπής, δηλαδή τον Αντώνη Ρέμο, την Ελένη Φουρέιρα, τον Light και τον Γιώργο Αρσενάκο, ο παρουσιαστής είπε την πρώτη «καλησπέρα» on air με αρκετό τρακ αλλά και πολλή χαρά για αυτή τη νέα τηλεοπτική πρόκληση.

18 σπουδαστές συστήνονται για πρώτη φορά στο τηλεοπτικό κοινό και την κριτική επιτροπή. Η θετική ψήφος του κοινού θα χαρίσει σε έναν υποψήφιο ασυλία, ενώ οι κριτές του show θα επιλέξουν τους δύο σπουδαστές, που είχαν την πιο αδύναμη επίδοση και δεν θα καταφέρουν να μπουν στην Ακαδημία του Fame Story. Τελικά 16 σπουδαστές θα περάσουν την πόρτα της Ακαδημίας του Fame Story!

koklonis-fame-story.jpg

Δεκαέξι σπουδαστές με όνειρα, φιλοδοξίες, ταλέντο και στόχο να καταφέρουν να ανταποκριθούν στο απαιτητικό πρόγραμμα της Ακαδημίας, να ξεχωρίσουν στα εβδομαδιαία Live και να πάρουν την ψήφο του κοινού, των κριτών, των καθηγητών, διεκδικούν μια θέση στον μεγάλο τελικό για να κερδίσουν ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records και φυσικά το σπουδαίο χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Από το πρώτο Live, τρεις σπουδαστές θα είναι ήδη υποψήφιοι προς αποχώρηση για το επόμενο Fame Story Live, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 21:00! Το ποιοι θα είναι θα το μάθουμε τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου στις 23:00, στο επεισόδιο του Fame Story Academy!

Το Fame Story, ένα από τα πιο λαμπερά, αγαπημένα και δημοφιλή παγκόσμια talent shows, με φανατικούς θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, μετά την επική του επιστροφή στη Γαλλία, επιστρέφει και στη χώρα μας, με σύγχρονη εικόνα, μέσα από τη συχνότητα του Star, με σκοπό να αναδείξει τα καλύτερα νέα ταλέντα στο τραγούδι!

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την πρεμιέρα του Fame Story:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved