Ναυάγιο-Πετρουλάκης: Συγκλονίζει η ιστορία που τον ενέπνευσε: «Η θεία μου έχασε άντρα, γιο & αδελφό»
Media

Ναυάγιο-Πετρουλάκης: Συγκλονίζει η ιστορία που τον ενέπνευσε: «Η θεία μου έχασε άντρα, γιο & αδελφό»

Ο συγγραφέας του βιβλίου «Το Ναυάγιο», Σπύρος Πετρουλάκης, πάνω στο οποίο δημιουργήθηκε το σενάριο για την ομώνυμη σειρά που κάνει αύριο (1/9) πρεμιέρα στο Mega, μίλησε για τη συγκλονιστική ιστορία που τον ενέπνευσε ώστε να το γράψει... 

«Έχω μεγάλη προσμονή. Η χαρά κυριαρχεί αλλά η προσμονή είναι αυτή που υπάρχει σε μεγάλο βαθμό μέσα μου. Θέλω να δω πώς έχουν ζωντανέψει τους ήρωές μου οι ηθοποιοί που θα τους ενσαρκώσουν» είπε ο γνωστός συγγραφέας ενόψει της πρεμιέρας της σειράς και συνέχισε:

«Η θεία του πατέρα μου, εγώ την έλεγα γιαγιά, και θυμάμαι ότι μπαίναμε στο φτωχικό σπιτάκι που είχε και ενώ ήταν σκοτεινό υπήρχαν καντήλια που φώτιζαν κάποιες φωτογραφίες.

petroulakis.jpg

Ήταν ο άντρας της, ο γιος της και ο αδερφός της που πνίγηκαν σε αυτό το ναυάγιο. Όλη της τη ζωή ήταν μαυροφορεμένη.

Αν τη θυμάμαι καλά την ιστορία, ο αδελφός της δεν ήθελε να ταξιδέψει εκείνο το βράδυ γιατί είχε πολύ θάλασσα και τη φοβόταν και εκείνο το βράδυ χάθηκαν και οι τρεις.

Όταν μιλούσε για το ναυάγιο, η γυναίκα σπάραζε στο κλάμα και ας είχαν περάσει 6-7 χρόνια.

Για να μπορέσω να περιγράψω πώς ένιωσαν αυτοί οι άνθρωποι όταν έπεσαν στο νερό, θυμάμαι ένα αστείο γεγονός.

Ήταν μέσα Νοέμβρη και αποφάσισα να φορέσω χειμωνιάτικα ρούχα και να βουτήξω στη θάλασσα για να δω πώς μπορεί το κρύο να σε αλλάξει εκείνη τη στιγμή.

Ένιωσα ένα μεγάλο πόνο, κόντεψα να πάθω ανακοπή και η ανάγκη μου ήταν να βγάλω τα ρούχα και για αυτό έβρισκαν τους ανθρώπους γυμνούς» κατέληξε ο γνωστός συγγραφέας. Δείτε παρακάτω όλα όσα είπε:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved