To flashback του Νίνο για το Fame Story, ακριβώς 21 χρόνια μετά!
Media

To flashback του Νίνο για το Fame Story, ακριβώς 21 χρόνια μετά!

Μόλις λίγη ώρα πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του Fame Story με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη, ένας παλιός γνώριμος της Ακαδημίας, ο Νίνο, θέλησε να κάνει ένα flashback, γυρίζοντας μάλιστα τον χρόνο πίσω 21 ολόκληρα χρόνια. 

Το πιο απίστευτο απ' όλα είναι ότι το πρώτο Fame Story το 2002, είχε βγει για πρώτη φορά στον αέρα στις 30 Σεπτεμβρίου, ακριβώς δηλαδή όπως σήμερα.

Προφανώς λοιπόν, η επιλογή της ημερομηνίας πρεμιέρας, μόνο τυχαία δεν ήταν για τον Νίκο Κοκλώνη ο οποίος σήμερα, δεν έκρυψε ότι είναι πολύ αγχωμένος για αυτό το νέο εγχείρημα.

Koklwnhs-Nikhforos-Nino.jpg

Ο Νίνο πάντως, ο οποίος είχε αναδειχθεί μέσα από την Ακαδημία και από τότε κατάφερε να διαγράψει μία πολύ λαμπρή πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο, είχε κάθε λόγο να κάνει αυτό το συγκεκριμένο flashback.

Συγκεκριμένα, ο Νίνο ανέβασε μέρος της φωτογραφίας του όπως πόζαρε ως διαγωνιζόμενος της Ακαδημίας, γράφοντας το σχόλιο: «30/9/2002. Σαν σήμερα. Πάμε παιδιά», εμψυχώνοντας προφανώς τους φετινούς διαγωνιζόμενους για όσα πρόκειται να ζήσουν σε αυτό το μαγικό μουσικό ταξίδι τους τηλεοπτικά.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή του:

ninoss.jpg
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved