Fame Story: Το εντυπωσιακό πλατό, η εκρηκτική Φουρέιρα, η Μπόσνιακ και οι επώνυμες παρουσίες!
Media

Fame Story: Το εντυπωσιακό πλατό, η εκρηκτική Φουρέιρα, η Μπόσνιακ και οι επώνυμες παρουσίες!

Το gossip-tv βρέθηκε στο πρώτο live του Fame Story που έκανε πρεμιέρα απόψε (30/9) και κατέγραψε τα πάντα! 

Φυσικά, από τα πρώτα κιόλας λεπτά του live, το βλέμμα όλων τράβηξε η Ελένη Φουρέιρα η οποία επέλεξε για την πρεμιέρα ένα κατακόκκινο μίνι φόρεμα με πολλές διαφάνειες.

Εντυπωσιακό όμως και το πλατό του Fame Story το οποίο είναι ακριβώς το ίδιο με το Just the 2 Of Us, όμως έχει δεχτεί total lifting. Δεν μοιάζει σε τίποτα με εκείνο το σόου που παρουσίαζε πριν από λίγους μήνες ο Νίκος Κοκλώνης.

Πάρτε μία μικρή γεύση από το παρακάτω αποκλειστικό βίντεο:

Φωτιά στα κόκκινα η Φουρέιρα!

Μπορεί να είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον η σύνθεση της κριτικής επιτροπής μιας και σ' αυτή συμμετέχουν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του καλλιτεχνικού κόσμου, όμως σίγουρα τις εντυπώσεις έκλεψε η Ελένη Φουρέιρα η οποία ήταν άκρως εντυπωσιακή μέσα στο μίνι κατακόκκινο φόρεμά της με διαφάνειες που αναδείκνυαν την τέλεια σιλουέτα της.

Κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων η Ελένη αφηνόταν στα χέρια των συνεργατών της προκειμένου να της κάνουν κάποιες διορθώσεις μέσα στην τόση ζέστη και να της φτιάξουν το μακιγιάζ, ενώ και ο Light δίπλα της σκούπιζε τον ιδρώτα του.

Μάλιστα στα διαλείμματα η Ελένη πλημμύριζε από την αγάπη των φαν της που βρίσκονταν στο πλατό και φώναζαν ρυθμικά το όνομά της με την ίδια να στέλνει φιλάκια και να δείχνει πολύ χαρούμενη.

Η Υβόννη στο πλευρό του Ρέμου, οι ερωτευμένοι Χατζίδου-Παύλου και η Ζαρίφη

Από την πρεμιέρα δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του Αντώνη Ρέμου η Υβόννη Μπόσνιακ η οποία παρακολουθούσε τα όσα συνέβαιναν από τον εξώστη, έχοντας μονίμως καρφωμένα τα μάτια της στον τραγουδιστή.

Λίγο πιο πέρα, η Ελένη Χατζίδου απολάμβανε τη βραδιά με τον σύζυγό της Ετεοκλή Παύλου, τους δύο παρουσιαστές του πρωινού του Star, που ήθελαν να αφουγκραστούν από πρώτο χέρι τον παλμό του πρώτου live του Fame Story. Σε κάποια διαλείμματα ο Αντώνης Ρέμος σηκωνόταν από τη θέση του για να βγάλει selfies με τους θαυμαστές του...

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Στα διαλείμματα, οι υποψήφιοι φοιτητές της Ακαδημίας έστηναν πάρτι, δείχνοντας να είναι πολύ χαρούμενοι με τις προοπτικές πού τους δίνει το τάλεντ σόου. Δείτε το βίντεο...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved