Η Μάγισσα: Ο πύργος των Λασκαραίων βάφεται ξανά με αίμα
Media

Η Μάγισσα: Ο πύργος των Λασκαραίων βάφεται ξανά με αίμα

Η Μάγισσα - Το μυστικό της θεοφανώς ξεσκεπάζεται, καθώς αναγκάζεται να το ομολογήσει στον Μάρκο και τον Μιχαήλ.

Τότε ο τελευταίος αποφασίζει να εκμεταλλευτεί το «χάρισμά» της, για να φτάσουν στον δολοφόνο του μωρού. Την ίδια ώρα, η παραμονή του Αντρέι στον πύργο των Λασκαραίων τον βάζει στα ενδότερα της οικογένειας αλλά και της μυστηριώδους υπόθεσης του βρέφους. Παράλληλα, ο Πετρούνης εξομολογείται στον παπα-Νικόδημο την κρυφή του επιθυμία και στην οικογένεια των Γερακάρηδων προμηνύεται κατακλυσμός. Την επόμενη μέρα, ο Τζανής επιστρέφει απ’ το ταξίδι του, αλλά μία απόφαση του Μιχαήλ τον φέρνει στα όριά του, ενώ η Μεταξία αποφασίζει να κάνειτη ζωή τηςθεοφανώς μαρτύριο.

magissa-(8).jpg

Η Μάγισσα

Ο Αντρέι, τώρα, συνεχίζει να ερευνά τη δολοφονία του βρέφους και ανακαλύπτει ένα στοιχείο για τον πραγματικό δολοφόνο του μωρού. Συγκεκριμένα, διαπιστώνει πως ο ένοχος βρίσκεται μέσα στον πύργο της οικογένειας. Χωρίς να χάσει χρόνο, αποκαλύπτει στον Μιχαήλ το στοιχείο που αποδεικνύει ότι ο προδότης ήταν κάποιος που κυκλοφορούσε μέσα στον πύργο, προκαλώντας έτσι την ανησυχία όλης της οικογένειας. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η φλόγα ενός καταδικασμένου έρωτα φαίνεται πως αρχίζει να φουντώνει ξανά. Ταυτόχρονα, η θεοφανώ νιώθει τύψεις για όσα προκάλεσε με τα λόγια της και ξεσπάει στον Μάρκο.

magissa.ant1tv_359715896_1255824881964535_3985348677088668055_n.jpg

Η Μάγισσα

Η Μάγισσα - Ο Τζανής δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο

Ο παπα-Νικόδημος μιλάει στον Σπήλιο για τις κρυφές σκέψεις του Πετρούνη και τον αναγκάζει να λάβει μέτρα με τη βοήθεια του Θράσου. Εν τω μεταξύ, ο Μάρκος είναι δυσαρεστημένος που ο πατέρας του έδειξε εύνοια στον Τζανή, ενώ η Μεταξία δείχνει την οργή της στη Θεοφανώ, που αναγκάζεται να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Το ίδιο βράδυ, ο Κανέλλος πέφτει στα χέρια του Θράσου και του Μόφορη, ενώ ο Κανέλλος δέχεται μία ριψοκίνδυνη συμφωνία και ζητάει τη βοήθεια του Αντρέι για να τη φέρει εις πέρας. Κι ενώ οι μέρες περνούν, ο Μιχαήλ βλέπει παντού εχθρούς, ακόμα και στους πιο έμπιστους ανθρώπους του, και η συμπεριφορά του αλλάζει εμφανώς ανησυχώντας τους δικούς του ανθρώπους.

undefined

Η Μάγισσα

Giorgos Makris Photography

Παράλληλα, η σχέση της Θεοφανώς με τον Μάρκο βαδίζει σε τεντωμένο σκοινί. Την επομένη, ο Τζανής κατεβαίνει στην αγορά για την είσπραξη φόρων και δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο.

Ωστόσο, η τιμωρία του δεν θα αργήσει να έρθει. Την ίδια ώρα, η Θεοφανώ με τον Φρίξο επισκέπτονται ένα μέρος που μπορεί να δώσει απαντήσεις για το «χάρισμα» της, αλλά ο κίνδυνος παραμονεύει.

Ο πύργος των Λασκαραίων βάφεται ξανά με αίμα. Ακόμη ένας θάνατος βυθίζει στο πένθος την οικογένεια και ο Μιχαήλ μοιάζει αδύναμος να αντιμετωπίσει τα δεινά που συμβαίνουν γύρω του. Το σίγουρο είναι πως η οικογένεια έχει έναν αδίστακτο εχθρό και πρέπει άμεσα να τον βρουν.

Πηγή: MyTV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved