Παγιδευμένοι: Άννα και Δημήτρης αντιμέτωποι με ένα φρικιαστικό έγκλημα
Media

Παγιδευμένοι: Άννα και Δημήτρης αντιμέτωποι με ένα φρικιαστικό έγκλημα

Εξελίξεις που κόβουν την ανάσα και κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού έρχονται στον Β’ Κύκλο της δραματικής σειρά στον ΑΝΤ1 Παγιδευμένοι, που κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου στις 10:30.

Η Άννα και ο Δημήτρης από το πρώτο κιόλας επεισόδιο έρχονται αντιμέτωποι με ένα ειδεχθές έγκλημα που πρόκειται να ανατρέψει την ζωή τους. Νέες συγκλονιστικές περιπέτειες περιμένουν την Άννα και τον Δημήτρη στον Β’ Κύκλο της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 Παγιδευμένοι.

Τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου το δημοφιλές σήριαλ επιστρέφει με ολοκαίνουργια επεισόδια και πολλές ανατροπές και θα προβάλλεται κάθε μέρα στις 10:30. Όλα αρχίζουν ρόδινα για την Άννα και τον Δημήτρη οι οποίοι είναι πλέον παντρεμένοι και χαίρονται την αγάπη τους.

3c3e919d-pagidevmenoi_leventogiannis.jpg

Παγιδευμένοι

Ταυτόχρονα στιγμές ευτυχίας βιώνει και ο Σταύρος με την Αγγελική διότι η σχέση τους δυναμώνει ολοένα και περισσότερο με την πάροδο του χρόνου και νιώθουν, πολύ ερωτευμένοι. Την ίδια ώρα η Χρύσα έχει ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της καθώς έχει γνωρίσει κάποιον άλλον άντρα ενώ παράλληλα έχει πιάσει δουλειά στο γραφείο της Άννας.

Ο Θοδωρής από την άλλη έπειτα από προτροπή του Δημήτρη εργάζεται στο κυλικείο της αστυνομίας ενώ Αλέκος Χατζής έχοντας βιώσει την απόλυτη καταστροφή, αναζητά τρόπους να αποκτήσει ξανά τη χαμένη του δύναμη.

Αντιθέτως, η πρώην σύζυγός του Υβόννη απολαμβάνει την ελευθερία της μακριά του και ο Σπύρος προσπαθεί να προσαρμοστεί στο νέο του επάγγελμα, εφόσον πλέον εργάζεται ως υπεύθυνος ασφαλείας ενός επιχειρηματία, του Πάνου Βερβερίδη, έχοντας αφήσει για πάντα πίσω του την θέση του διοικητή του αστυνομικού σώματος.

Την ώρα λοιπόν που η ζωή των ηρώων φαίνεται να είναι ήρεμη όλα ανατρέπονται. Η Άννα και ο Δημήτρης έρχονται αντιμέτωποι με ένα φρικιαστικό έγκλημα το οποίο διαλύει τα πάντα γύρω τους. Πρόκειται για μία αποτρόπαια δολοφονία πέντε ανθρώπων που βρίσκονται πεταμένοι μέσα σ’ ένα πηγάδι.

pagidevmenoi.jpg

Παγιδευμένοι

Μάλιστα, ανάμεσα τους είναι ένα μικρό παιδί αλλά και μία γυναίκα η οποία αποτελεί γνώριμο και αγαπητό πρόσωπο για το ζευγάρι. Ο λόγος για την Κατερίνα Μαυρίδη. Όταν αποκαλύπτεται η ταυτότητα της άτυχης κοπέλας παθαίνουν σοκ τόσο ο Δημήτρης και η Άννα όσο και ο αδερφός της ο Σταύρος.

Δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η Κατερίνα έπεσε θύμα δολοφονίας και μαζί με την Αγγελική και τον Ανδρέα θρηνούν τον άδικο χαμό της. Παράλληλα, η αστυνομία έχει αναλάβει να εξιχνιάσει την υπόθεση.

Τότε, ένα στοιχείο οδηγεί τις Αρχές στην τακτοποίηση του επόμενου θύματος ενώ κάποια οστά που βρέθηκαν στον ίδιο χώρο με τα πτώματα μαρτυρούν ότι υπήρξε και δεύτερο έγκλημα, το οποίο έγινε παλαιότερα και είχε ίδιο αριθμό θυμάτων.

pagidevmenoi-b-kyklos.jpg

Παγιδευμένοι

Αυτό το ειδεχθές έγκλημα δημιουργεί μία νέα κόντρα μεταξύ του Δημήτρη και της Άννας ενώ η δικηγόρος βρίσκει λύση στο πρόβλημα που την απασχολεί στο πρόσωπο ενός νέου μυστηριώδους δικηγόρου.

Η Άννα, ο Δημήτρης, ο Σταύρος, η Αγγελική και ο Αντρέας μπαίνουν σε ένα κοινό αγώνα να βρουν τον δολοφόνο, όμως μερικές φορές από σύμμαχοι γίνονται αντίπαλοι.

Κάποια στιγμή ο εισαγγελέας Μαρκέτος βρίσκει ένα απειλητικό σημείωμα στο αυτοκίνητο του το οποίο τον κάνει να χάσει την γη κάτω από τα πόδια του, καθώς αντιλαμβάνεται ότι ένα αγαπημένο του πρόσωπο βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο.

Κι αυτό δεν είναι άλλο από την Άννα. Τέλος, ένας άντρας, ο Παναγιώτης βοηθάει τον Θοδωρή να εντοπίσει το σπίτι του Άκη, ο όποιος καταζητείται ακόμα από τις Αρχές.

Πηγή: MyTV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved